Spotify'dan beklenen Apple Watch Haberi - Haberler - indir.com

Spotify'dan beklenen Apple Watch Haberi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-14 14:37:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Apple Watch Series 4 her ne kadar kullanıcı deneyimi konusunda üst seviyede olsa da bazı eksik yanları bulunuyordu. Özellikle akıllı saatlerin spor da ve müzik dinlemede ne kadar iyi olabileceğini gösteren Apple Watch Series 4, Spotfiy gibi uygulamaları desteklemiyordu. Geçtiğimiz günlerde gelen bir uygulama desteği ile müzik dinlenebilse de kullanıcılar Spotify gibi bir uygulamanın desteğini bekliyordu. Beklenen haberde sonunda geldi!

Spotify'dan beklenen Apple Watch Haberi

Apple'ın yeni akıllı saati Apple Watch Series 4, gelişmiş özellikleri ile beraber tüketicilere sunuldu. Ancak bu saatin bazı zayıf yönleri de bulunuyordu. Onlardan birisi ise uygulama mağazasıydı. Bildiğiniz gibi şirket bu konuda oldukça katı bir tavır sergiliyor. Hatta akıllı saat uygulaması bile uzun zamandır güncellenmeyen üçüncü parti üreticileri teknik olarak uygulamaları güncellemeye zorladı. Bunu yapmayan bazı üreticiler platformu terk etti. Hatta bu üreticilere Instagram'da dahil. Bu konuda yokluğu oldukça fazla hissedilen Spotify uzun zamandır beklenen haberi sonunda verdi.

Apple'da İşler Yolunda GitmiyorApple'da İşler Yolunda Gitmiyor

Bildiğiniz gibi her ne kadar uygulaması olmasa da Spotify saat üzerinde az da olsa kontrol edilebiliyordu. Sadece müziği durdurma, iler ve geri sarma gibi temel işlevler mevcuttu. Yeni sürüm ile beraber çok daha fazla fiziksel işlevler saatinizde yer alacak. Bu da uygulama üzerinde çok daha geniş bir kontrol imkanı sunacak. Yakınca Çalınanlar sekmesini bileğinize getiren bu uygulama Karışık Çal sekmesini de saate dahil ediyor. Uygulamada bilgisayar, saat ve telefon arasında hangi platformda müziği çalmayı istediğinizi seçebiliyorsunuz. Sevdiğiniz şarkıları kütüphaneye eklemek istiyorsanız kalp simgesine dokunarak bu işi halledebilirsiniz. Ancak ses ayarı ve popüler listeler hala uygulamada yer almıyor. Spotify gibi bir müzik servisinin Android cephesinde çok daha yenilenmiş bir deneyim sunduğunu da belirtmekte fayda var.

Spotify gibi bir müzik uygulamasını Apple Watch Series 4 saatine dahil etmek için yapmanız gereken şey; firmanın dağıtıma başladığı güncellemeyi indirmek ve App Store mağazasına ulaşarak Spotify uygulamasını indirmek. Bu sayede Spotify uygulamasını akıllı saatiniz üzerinden de kullanabileceksiniz. Uzun zamandır beklenen bu güncellemeyi indirerek çeşitli işlevsel özelliklere de kavuşabilirsiniz.


Apple Haritalar, Google Haritalar'ı geride mi bırakıyor?Apple Haritalar, Google Haritalar'ı geride mi bırakıyor?
Apple XR modelinin üretimini azalttıApple XR modelinin üretimini azalttı
Apple Hisse eğeri kaybediyorApple Hisse eğeri kaybediyor

PAYLAŞ