Spotify'da paylaşım kolaylaşıyor - Haberler - indir.com

Spotify'da paylaşım kolaylaşıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-11 10:01:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Yeni güncellemelerle değişken kullanıcı deneyimlerine uyum sağlayan Spotify’a  Grup Oturumları ve Ortak Çalma Listeleri özellikler geldi. Bunun yanı sıra yeni güncellemeyle birlikte Spotify’dan sosyal medyaya paylaşım yapma da kolaylaştı.

Geçtiğimiz seneden bu yana aralıklarla önemli güncellemeler alan Spotify’a yeni özellikler geldi. Bu güncellemeyle birlikte sosyal medya paylaşımları her zamankinden daha kolay hale getirildi. Spotify bu kapsamda Grup Oturumları ve Ortak Çalma Listeleri gibi yeni özellikleri kullanıcıların beğenisine sundu. 2020 senesinin Haziran ayından bu yana günlük Grup Oturumları kullanımı ortalaması %290’ın üzerinde bir artış gösterdi. Yeni güncellemeyle birlikte bugünden itibaren kullanıcılar sevdikleri podcatsleri ve müzikleri telefonlarından kolayca paylaşabilecekler.

Spotify ücretli podcast servisini başlattıSpotify ücretli podcast servisini başlattı

Spotify’a gelen yeni özellikler

Spotify CEO'su: Her platformun hikaye gibi sesli yayın özelliği olmalı

  • Bu bölümü mutlaka dinlemelisin: Yeni podcast zaman etiketi paylaşımıyla kullanıcılar, podcast bölümlerinin belirli bir anını paylaşabiliyor – böylece arkadaşlarınıza tam olarak hoşlarına gideceğini düşündüğünüz bölümü dinletebilirsiniz. Bunu yapmak için podcast yayınını sevdiğiniz bölümünü dinlerken “paylaş” butonuna dokunun,“paylaşım başlangıcı” özelliğini  kullanın ve içeriği nerede paylaşmak istediğinizi seçin.
  • Canvas özelliği yeni platformlara da geliyor: Daha önce sadece Instagram Hikayeleri için kullanılan Canvas özelliğini kullanıcılar artık, Snapchat ve çok yakında Facebook hikayelerinde de kullanabilecek. Kullanıcılara bütünüyle yepyeni bir dinleme deneyimi sunan Canvas, statik şarkı sayfasını video-art gösterisine dönüştürüyor.
  • Paylaşım kolaylaşıyor: Mobildeki yeni paylaşım deneyimi kullanıcıların, Instagram Hikayeleri, Snapchat, Facebook Hikayeleri üzerinden yapacakları sosyal medya paylaşımlarının bir önizlemesini sunarak, paylaşmadan önce nasıl görüneceğini anlamalarını sağlıyor.

 Dünyanın en popüler dijital müzik kütüphanelerinden olan Spotify, kullanıcılarının taleplerini karşılamayabilmek için kullanıcı deneyimini iyileştirmeye yönelik özellikler sunmaya devam ediyor. Mümkün olan en iyi audio deneyimini sunmak için çalışan Spotify hakkında daha fazla bilgi almak için platformun resmi blog sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

 


Spotify CEO'su: Her platformun hikaye gibi sesli yayın özelliği olmalıSpotify CEO'su: Her platformun hikaye gibi sesli yayın özelliği olmalı
Spotify Android için kritik eşiği açıldı!Spotify Android için kritik eşiği açıldı!

PAYLAŞ