Spotify’da Önemli Atama - Haberler - indir.com

Spotify’da Önemli Atama

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-16 20:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Spotify, müzik dinleme ve podcast hizmeti ile hayatımıza girdiği andan itibaren birçok kullanıcının talep ettiği müzik dinleme servisidir. İlk günkü haline göre gelişim göstererek fonksiyonelliği artırılan Spotify, kendi bünyesinde çalıştırmak üzer yeni bir atama işlemine imza attı. Önem derecesi oldukça yüksek olan ve atama işlemleri gerçekleştirilen Federica Tremolada, Türkiye'nin de içinde yer aldığı Spotify Güney ve Doğu Avrupa Yönetici Direktörü konumunda yer aldı. 

Federica Tremolada, medya, dağıtım ve inovasyon sektörlerinde çeşitli şirketlerde görev alarak bugüne kadar biriktirdiği uluslararası deneyimi yeni görev aldığı Spotify'a taşıyacak. Tremolada, yaklaşık 15 yıldır bu sektörlerde yer alan büyük şirketlerde çalışarak hatırı sayılır bir bilgi donanımına sahip oldu. Elde ettiği bu başarısı sayesinde adından söz ettirmeyi başaran Tremolada, şu günlerde Spotify'a atanmanın mutluluğunu yaşıyor. 

Spotify, podcast için önemli bir adım attıSpotify, podcast için önemli bir adım attı

Spotify bünyesinde Yönetici Direktörü görevine başlamadan önce Federica Tremolada, 2017 yılında YouTube, Google’da YouTube TV gibi platformlarda çalışan Amerika lider ekibinde oldukça önemli bir pozisyonda görev yapıyordu. Bu görevinden önce ise, İtalya ve Yunanistan pazarında da İçerik İşbirliği alanında görev yapan Tremolada, depatmanın liderlik konumunda görev yapıyordu. Üst düzey görevlerde yer alan Tremolada, şimdi ise Spotify bünyesinde liderlik görevinde yer alacak. İtalya görevinde, İtalyan start-up’ı Buongiorno’da Uluslararası Medya İşbirlikleri Yöneticisi olarak çalışan Federica Tremolada, müzik ve içerik alanındaki kariyeri ise Pop Müzik birimindeki görevi ile BMG/ Sony Publishing itibariyle başladı.

Spotify Hakkında

Spotify, 2018 yılında kurulan ve halen hizmetlerine devam eden, müzik dinleme ve podcast inceleme platformudur. Hayatımıza girdiği günden itibaren oldukça güçlü bir kullanıcı kitlesini etkisi altına almayı başaran Spotify, şimdilerde ise yeni bir atama görevi ile ilgileniyor. Spotify misyon olarak, milyonlarca yaratıcı özellikli sanatçıya üretme fırsatı verirken aynı zamanda müzikseverlerin bu sanatçıları ürünlerinden ilham ve hatta keyif almasını sağlayarak kullanıcıların potansiyellerini açığa çıkarma hedefi şeklinde belirlemiştir. Spotify ürünleri hakkında; "yaptığımız her şey, sahip olduğumuz müzik aşkına dayanıyor." şeklinde yorum yapıyor. 

Milyonlarca şarkıyı ücretsiz ücretsiz olarak Spotify üzerinden keşfedebilir, dinleyebilir, ve hatta arkadaşlarınızla ile de paylaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra aynı zamanda Spotify Premium ile offline mod sayesinde gelişmiş ses kalitesi, Spotify Connect ve reklamsız müzik keyfi gibi özeliklere de kolaylıkla uygulama üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. Spotify'ı geçmişten bugüne incelediğimiz taktirde, 79 ülkede Premium üyeile beraber 207 milyonun üzerindeki kullanıcı rakamlarına sahiptir. Dünyanın en popüler müzik dinleme platformu olarak halen hizmetlerine devam eden Spotify, geniş çaplı özellikleri sayesinde büyük kitlelerin gözde uygulaması olarak görülüyor. İlk çıktığı yıllardan bu yana ciddi rakip potansiyeline sahip olan müzik dinleme platformu Spotify, nerede olursanız olun size müzik keyfinize kusursuz bir deneyim yaşatacaktır. Çeşitli üyelik sistemleri doğrultusunda hizmet veren Spotify, her geçen gün daha da gelişmiş özellikler ile karşımıza çıkarak kendisini çok daha vazgeçilmez kılmaya devam ediyor. Hatta öyle ki zaman zaman müziğin ilk adresi olarak da tanımlanıyor. 

 


İlgili uygulamalar
Spotify kullanıcılarına daha fazla kişisel liste sunuyorSpotify kullanıcılarına daha fazla kişisel liste sunuyor
Spotify’dan Game of Thrones müzik trendleri!Spotify’dan Game of Thrones müzik trendleri!
Amazon'dan Spotify'a Rakip Olacak Yeni Müzik UygulamasıAmazon'dan Spotify'a Rakip Olacak Yeni Müzik Uygulaması

PAYLAŞ