Spotify'da nasıl daha iyi ses kalitesine ulaşılır? - Haberler - indir.com

Spotify'da nasıl daha iyi ses kalitesine ulaşılır?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-28 16:55:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Soru-Cevap

Popüler müzik dinleme uygulaması Spotify’da ses kalitesini daha iyi almak için yapabilecekleriniz.

Müzik servisleri arasında en iyilerinden ve en çok tercih edilenlerinden biri olan Spotify, büyük bir kullanıcı kitlesine sahip. Spotify’ın sunduğu özellikler, kullanıcılar tarafından oldukça beğeniliyor. Platform, kullanıcılara özel haftalık listeler ve neredeyse aranılan her şarkıya ulaşabilme imkanı tanıyor. Kullanıcıları en çok çeken özelliklerinden birisi de dinledikleri şarkılara göre, kendileri için özel olarak hazırlanan listeler oluyor. Popüler müzik uygulaması, kullanıcılarına mobil platformlar için normalde standart düzeyde bir müzik kalitesi sunuyor. Bu durum kullanıcıların internet paketlerinin çabucak bitmesinin önüne geçen etmenlerden bir tanesi. Fakat kendi isteğiniz doğrultusunda, Spotify’dan indirdiğiniz müziklerin kalitesini üst seviyeye çıkarabilirsiniz.

Spotify Premium Yıllık Üyelik Geliyor

Spotify’da müziklerin kalitesini arttırma

Eğer Spotify’dan indirdiğiniz şarkıların kalitesinin, Spotify tarafından sunulan normal kalitenin üstünde olmasını istiyorsanız, basit birkaç adımı takip etmeniz gerekecek. İlk olarak yapmanız gereken şey, kütüphanenize girmek. Daha sonra sağ üstte yer alan Ayarlar kısmına basmak ve Ayarlardan Müzik kalitesini seçerek bunu en yüksek olarak ayarlamak. Sonrasında, dinlediğiniz müziklerin kalitesinin değiştiğini fark edeceksiniz. Bilgisayar üzerinden arttırmak isterseniz de; Spotify’ı açıp, sağ üstte adınızın yanındaki ok işaretine basın. Ayarlar’ı seçin ve buradan da müzik kalitesine girin. Yüksek sesli seçeneğini seçtikten sonra, müzik kalitesini yükseltmiş olacaksınız.

Müziklerinizi en yüksek kalitede dinlemek istiyor olsanız da telefonlarınızda bu çok tavsiye edilen bir seçenek değildir. Yüksek kaliteli müzikler hem internetinizi daha hızlı bitirir hem de telefon hafızanızın daha çabuk dolmasına neden olur.

Spotify 2018 Türkiye'nin En Çok Dinlenenleri Belli Oldu




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ