Spotify'a yakın bir tarihte kişi engelleme özelliği getirecek - Haberler - indir.com

Spotify'a yakın bir tarihte kişi engelleme özelliği getirecek

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-20 17:45:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Kullandığımız birçok uygulamada iyi niyetli insanlar olduğu gibi kötü niyetli insanlarda ne yazık ki mevcut. Çok iyi niyetle yaklaştığınız ve ya bu uygulamadan bana ne zarar gelir ki diyeceğiniz bir uygulamada bile her türlü tehlike olabiliyor. Özellikle kötü emelleri olan insanlar bu iyi niyeti suiistimal edebiliyorlar. Bunun içinde uygulamalar gerekli önlemler alabiliyor. Kimi uygulamalar engelleme özelliğini kullanıcılarına sunarken kimi uygulamalar şikayet et özelliği ile kullanıcılarını korumaya çalışıyor. Ancak öyle uygulamalar var ki kurtlar sofrası dediğimiz tabir tamda o uygulamalara göre.

Spotify'ın kişi engelleme özelliği mevcut değil

Birçok kişi tarafından sevilerek kullanılan ve müzik konusunda popüler olan Spotify, bazı güncellemeler ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oldukça ün kazanmış ve hemen hemen bütün ülkelerde 10 binlerce kullanıcıya sahip olan uygulama Spotify, bir ara kişi engelleme özelliğinin olmamasından ötürü şikayetler alıyordu. Yeni gittiği güncelleme ile bu özelliği bünyesine getirecek olan Spotify, kullanıcılarını önemsediğini gösteriyor. 

Kişi engelleme özelliği sayesinde dilediğiniz kullanıcıları engelleyebilirsiniz

Birçok uygulamada mevcut olan kişi engelleme özelliği sayesinde sevmediğimiz ya da görmek istemediğimiz kişileri engelleyerek, o kişilerle iletişiminizi kesebiliyorsunuz. Ancak herkes arafındak oldukça beğenilen bu özellik Spotify'da henüz hala yok. Bu özellik sayesinde arama bölümüne gireceğiniz kullanıcı isminin profiline ulaşarak o kişileri engelleyebiliyorsunuz. Hatta sizide illaki engelleyecek kullanıcılar olacaktır. Spotify gibi müzik eğlence uygulamalarında bu tür özellik çok öenm arz etmiyor gibi görünse de perdenin arka yüzüne baktığımız zaman işin aslı öyle olmuyor.

Spotify bu konuyu dikkate alacaktır

Dün Buzzfeed raporunda yapılan bir açıklamaya göre, Spotify'ın en kısa zamanda blok özelliği kazanması gerektiğinin altı çizildi. Bu yayınlanan rapora katılan birçok Spotify kullanıcısı bu fikre katıldığını belirten ifadeler kullandı. Bu durum karşısında sessiz kalmayacak olan Spotify, ilerleyen günlerde bunun hakkında harekete geçecektir.





PAYLAŞ