Spotify'a sonunda M1 desteği geliyor - Haberler - indir.com

Spotify'a sonunda M1 desteği geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-05 14:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Dünyanın en çok kullanılan müzik dinleme platformlarından Spotify, M1 işlemci sistemine sahip MAC'lerin piyasada yerini almasının ardından uzun bir süre geçtikten sonra yerel destek sunmaya başlayacağını aktardı. 

Spotify, yeni M1 işlemci sistemli Mac'ler için optimize edilmiş uygulamasının beta sürümünü yayınladığının bilgisini verdi. Şirket, beta sürümünde birçok hata olma ihtimalinin olduğunu ancak kullanıcılardan gelen geri dönüşlerle bu problemin ortadan kalkacağını ve sonrasında ise kararlı sürümün kullanıcılara sunulacağını dile getirdi. 

Spotify, 'Sadece Sen' özelliği tanıtıldıSpotify, 'Sadece Sen' özelliği tanıtıldı

Spotify'dan M1 Mac'ler için yerel destek geliyor

Yaklaşık olarak 8 ay önce tanıtımı gerçekleşen M1 işlemci sistemli Mac serisinde uygulamaların sorunsuz bir şekilde çalışması adına geliştiricilerin uygulamalarını optimize etmesi gerekiyordu. Birçok geliştirici bu optimizasyonu başlatıp Apple Silicon desteğini sağlasa bile eğlence sektörü için oldukça düşük bir pozisyonda kalıyor. M1 Mac'lerin piyasada yerini almasıyla beraber kullanıcılara, uygulamanın M1 için yerel destek sağlanması isteniyordu. Biraz geç olsa da şirket, sonunda bu isteklere karşı geri dönüş sağladı. Popüler müzik akış platformu, yeni Apple mimarisi için birçok uyumluluk iyileştirmesi ve optimizasyon içerdiğini dile getirerek uygulamanın beta sürümünün duyurusunu gerçekleştirdi. M1 işlemci sistemine sahip olan Mac'ler için Spotify uygulamasının beta sürümüne göz atarak içerdiklerini görebilirsiniz. Şirket, kararlı sürümün ne zaman sunulacağına dair bir zaman bilgisi henüz paylaşmadı. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup gelecek günlerde daha detaylı bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. 


Spotify, Netflix dizisi oluyorSpotify, Netflix dizisi oluyor
Spotify'dan Clubhouse rakibi uygulama sonunda duyurulduSpotify'dan Clubhouse rakibi uygulama sonunda duyuruldu
Spotify’dan podcastleri hareketlendirecek hamleSpotify’dan podcastleri hareketlendirecek hamle

PAYLAŞ