Spotify'a sonunda bildirim özelliği geliyor - Haberler - indir.com

Spotify'a sonunda bildirim özelliği geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-28 09:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Sürekli güncellemelerle gelişen müzik uygulaması Spotify için “What’s New”, yani “Yenilikler” adı verilen yeni bir bölüm kullanıma sunuluyor. Bu bölüm sayesinde platformda takip ettiğiniz müzisyenler ve podcast’lerden oluşan yeni müzik ve içerikleri bir araya toplanabileek.

Dünyanın en çok kullanılan dijital müzik kütüphanesi Spotify son yıllarda yayımladığı güncellemelerle kullanıcı deneyimini epey arttırmış durumda. bunu daha da ileri seviyelere taşımak isteyen şirket önümüzdeki haftalarda yeni bir özellik yayımlayacak. Ana ekranın sağ üst köşesine getirilecek olan yeni zil simgesi Android ve iOS cihazlar için küresel olarak aynı anda kullanıma sunulacak. Takip ettiğiniz kanalların akışta yeni içerik oluşturması durumunda mavi bir nokta gösterilecek. Sanatçılar ve podcast’ler de ilgili sayfalarındaki “Takip Et” düğmesine dokunarak bu akışa eklenebilecek.

Spotify'dan çiftlere özel yeni özellikSpotify'dan çiftlere özel yeni özellik

Spotify'dan çiftlere özel yeni özellik

Spotify yaptığı duyuruda, “Yenilikler, takip ettiğiniz içerik oluşturucuların en son şarkılarını ve bölümlerini yakalamayı her zamankinden daha kolay hale getiriyor.”
ifadesi yer vererek şu sözleri ekledi; “Üstelik gerçek zamanlı olarak bile güncelleniyor, böylece yeni içerikleri yayınlandığı gibi dinleyeceğinizi bilirsiniz.”

İlerleyen günlerde yayımlanacak olan bu özellik müzik parçalarının çıkışıyla daha iyi örtüşüyor gibi görünse de, bu özellik akış podcast’leri takip etmek için de fazlasıyla yardımcı olacak gibi görünüyor. Podcast’lere önem veren ve kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunmak için uğraşan şirket hala sadece bir müzik platformu gibi dursa da bu algıyı yıkmakta oldukça kararlı gibi görünüyor.

 


Spotify'a sonunda M1 desteği geliyorSpotify'a sonunda M1 desteği geliyor
Spotify önbellek konumu nasıl değiştirilir?Spotify önbellek konumu nasıl değiştirilir?

PAYLAŞ