Spotify'a şarkı indirme limiti nedir? - Haberler - indir.com

Spotify'a şarkı indirme limiti nedir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-18 15:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en popüler müzik dinleme platformu Spotify, kullanıcıların birbirinden farklı özellikler sunuyor. Platformda şarkı kaydedebilir ve indirebilirsiniz. Şarkı kaydetme ve indirme limiti hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. Spotify'a şarkı kaydetme sınırı yeni bir güncelleme ile değişti.

Spotify'a şarkı kaydetme ve indirme limiti nedir?

Kullanıcı sayısıyla memnun etmeyi başaran Spotify platformu, topluluk sayfasında bir duyuruda kütüphaneye 10.000 şarkı kaydetme sınırının artık kaldırıldığını aktardı. Akış hizmeti şimdi kullanıcıların Kitaplığım'da istedikleri kadar şarkı kaydetmelerini sağlayan bir güncelleme ile adından söz ettiriyor. Spotify'ın "Destansı koleksiyon dostum. Kitaplığında yer kalmadı. Daha fazla kaydetmek için şarkıları veya albümleri kaldırman gerekecek" mesajı artık tutkulu müzik tutkunlarını daha fazla rahatsız etmeyecek.

Spotify gerçek zamanlı şarkı sözü özelliğini 26 ülkede daha kullanıma sunduSpotify gerçek zamanlı şarkı sözü özelliğini 26 ülkede daha kullanıma sundu

Sınırsız müzik kitaplığı özelliği, 12,500'den fazla oyla Community Ideas Exchange'deki en popüler taleplerden biri oldu, bu anlamda Spotify, hayranlarını dinledi. Yeni özellik, sevilen şarkıları ve sevilen albümleri de kapsıyor, ancak bir çalma listesindeki geçerli 10.000 öge sınırını değiştirmiyor. Çevrimdışı şarkılar için de sınır aynı kullanıcılar en fazla beş farklı cihaza 10.000 parça indirebilirler. Kitaplığınız 10.000 şarkıyı aşarsa, artık telefonunuza indirme yapamazsınız, bu da biraz can sıkıcıdır. Yine de, müzik tutkunları artık Kitaplığım dolar diye endişe etmeden en sevdikleri albümleri ve şarkıları ekleyebilirler. Spotify platformu halihazırda zengin özellikleri olan ve kullanıcılara birbirinden farklı imkanlar tanıyan bir platform olup kusursuz bir müzik dinleme keyfi sunar. Bununla beraber çeşitli özelliklerden de sorunsuz bir şekilde faydalanacağınız özelliklerle dikkatleri üzerine toplar. 


Spotify'den aynı evde yaşayan çiftlere özel yeni paketSpotify'den aynı evde yaşayan çiftlere özel yeni paket
Tidal mı yoksa Spotify mi daha iyi?Tidal mı yoksa Spotify mi daha iyi?
Spotify'ın masaüstü sürümünün tasarımı yenileniyorSpotify'ın masaüstü sürümünün tasarımı yenileniyor

PAYLAŞ