Spotify'a Instagram benzeri bir özellik geliyor - Haberler - indir.com

Spotify'a Instagram benzeri bir özellik geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-15 16:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Popüler müzik dinleme platformu Spotify birçok yeni özellik üzerinde çalışıyor ve bu özellikleri test ediyor. Uygulamalardaki bu test edilen bu özellikleri keşfetmesiyle adından söz ettiren Jane Manchun Wong, Instagram benzeri Spotify özelliği denilebilecek bir özellik keşfedildi. Android akıllı cep telefonlar için test edildiğini Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Wong, bu görsel ile beraber özelliği göstermiş oldu. 

Spotify'a Instagram benzeri bir özellik geliyor

Spotify için Instagram benzeri bir özellik geliyor. Spotify önerilen takip çubuğu adlı özellik yakın zamanda sunacaktır. Spotify, dünyanın en popüler müzik ve podcast dinleme dinleme platformları arasında gösteriliyor. Hatta şöyle ki geçtiğimiz dönemlerde corona virüsün Spotify'a etkisi hakkında bilgi verilmişti. Bu bilgilere göre Spotify salgın döneminde kendi rekorunu kırmayı başardı. Spotify Premium kullanıcı sayısında önemli düzeyde bir artış oldu. Kullanıcı sayısını her geçen gün artırmayı başaran platform rakipleri karşısında eline yeni kozlar almak için farklı özellikler üzerinde çalışıyor. 

Spotify Spotify "Sosyal dinleme" özelliğini kullanıma sundu

Spotify önerilen takip çubuğu ile beraber dinlediğiniz sanatçılara benzeri sanatçılar sizlere önerilecek gibi duruyor. Bu sayede hem sevdiğiniz sanatçılara benzer şarkıcıları keşfedebilecek hem de birçok yeni müzik türünü de dinleyebileceksiniz. Söz konusu bu Spotify özelliği şu an için test aşamasında olabilir ya da farklı müzik gruplarının kullanıcılara ulaşması da daha kolay hale gelebilir gibi duruyor. Spotify, halihazırda son derece popüler bir uygulama olup bu özellikler ile beraber daha da popüler olma yolunda adım adım ilerliyor. 

 


İlgili uygulamalar
Spotify'den Premium adaylarını sevindirecek hamleSpotify'den Premium adaylarını sevindirecek hamle
Spotify 10.000 şarkılık kütüphane limitini kaldırdıSpotify 10.000 şarkılık kütüphane limitini kaldırdı
Spotify ne kadar veri tüketiyor?Spotify ne kadar veri tüketiyor?

PAYLAŞ