Spotify Zaman Kapsülü listesi ile nostaljik şarkıları hatırlatıyor - Haberler - indir.com

Spotify Zaman Kapsülü listesi ile nostaljik şarkıları hatırlatıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-30 12:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler dijital müzik dinleme platformu olan Spotify, yeniliklerine devam ediyor. Şimdi ise kullanıcılara özel kişisel bir nostaljik çalma listesi ile karşımıza geliyor. Spotify’ın bu yeni özelliği şirket tarafından Zaman Kapsülü olarak adlandırılıyor. Zaman Kapsülü çalma listesi ile kullanıcılar, en sevdikleri nostaljik parçalara tek bir listeden erişebiliyorlar. Dijital müzik ve podcast servisi olan Spotify, yenilikleri ile güncel kalmaya devam ediyor. Yeni gelen özellik ile kullanıcılara yeni bir kişiselleştirilmiş müzik listesi imkanı sunuluyor. Zaman kapsülü ile Spotify abonelerini eski zaman müziklerine götürecek.

Spotify tarafından aktarılan bilgilere göre kullanıcılar 50’ler, 60’lar, 70’ler ve 80’ler müziklerini dinleme ve nostalji temalı müzik listeleri oluşturma oranları son aylarda ciddi bir artış sağlamış durumda. Zaman Kapsülü ile beraber ise kişiye özel bir müzik listesi sunulacak.

Spotify'dan Apple One'a haksız rekabet suçlamasıSpotify'dan Apple One'a haksız rekabet suçlaması

Spotify Zaman Kapsülü özelliği geliyor

Her kullanıcının zaman kapsülü listesi, o kullanıcının müzikal mazisine göre şekillenecek bir liste olacak. Söz konusu kullanıcının müzikal mazisine göre şekillenen bir liste olacak. Bu sebeple listede 80’lerin unutulmaz rock parçalarını da, 90’ların efsanevi pop şarkılarını da görebilirsiniz. Spotify’ın paylaşmış olduğu açıklamalara göre masaüstü uygulamasında “Senin için derlendi” mobil tarafta ise “Dönem müzikleri” kısmında yer alacak olan Zaman Kapsülü, kullanıcıların popüler nostaljik şarkılarını içerecek. Ayrıca sürekli olarak güncellenecek ve bu özellik hem Premium hem de ücretsiz tarafta aktif olacak.


İlgili uygulamalar
Spotify podcast anket özelliği kullanıma alınıyorSpotify podcast anket özelliği kullanıma alınıyor
Spotify, Tinder ve Epic Games Apple’a karşı birleştiSpotify, Tinder ve Epic Games Apple’a karşı birleşti

PAYLAŞ