Spotify yeni bir özellik üzerinde çalışıyor - Haberler - indir.com

Spotify yeni bir özellik üzerinde çalışıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-12 13:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Spotify için geliştirilen yeni özellik, sektördeki rekabeti daha da arttıracak. Son dönemlerde bir dizi özelliği uygulamaya ekleyen şirket, şarkı listesi gibi pek çok yenilik yapmıştı. Gelen son bilgilerde ise dil seçeneği için yenilik getirileceği ifade edildi. Konuyla ilgili detaylar Jane Manchun Wong tarafından yapılırken, artık uygulamada dil tercihi yapılabilecek.

Spotify’de yeni özellik neler getirecek?

Spotify Podcast yayımcıları için kazanç elde etmenin kapısını aralıyorSpotify Podcast yayımcıları için kazanç elde etmenin kapısını aralıyor

Yapılan derlemeye göre yeni özellik ile birlikte kullanıcılar dil tercihlerini belirleyebilecek. Yapay zeka ile desteklenecek özellik, böylece kullanıcılar için sistemdeki verimliliği arttıracak. Yeni özellik için çok fazla bilgi bulunmasa da yeniliğin getirilecek olması, şirketin diğer rakiplerine göre artı kazanmasını sağlayacak.

Dil özelliğini geliştirmek istiyor

Yeni sistem için uzun zamandan beri çalışmalarını sürdüren Spotify’da üstelik dil konusunda daha fazla dil desteği de sunulacak. Web platformunda kullanılıyor olmasına rağmen uygulamaya gelmeyen dil seçenekleri geçtiğimiz günlerde yapılan güncelleme ile birlikte sunulmuştu. Mobil platformda kullanılacak diller ise şöyle; Amharca, Azerice, Bengalce, Bhojpuri, Bulgarca, Basitleştirilmiş Çince, Hırvatça, Danca, Estonca, Filipince, Gujarati, Hintçe, İzlandaca, Kannada, Letonca, Litvanca, Malayalam, Marathi, Nepalce, Norveççe , Odia, Farsça, Portekiz için Portekizce, Doğu Pencapça, Batı Pencapça, Romence, Sırpça, Slovakça, Slovence, Svahili, Tamil, Telugu, Ukraynaca, Urduca ve Zulu.

Spotify için yapılacak yeni dil etkinleştirme özelliğinde ise mevcut dillerin de desteklenmesi bekleniyor. Sistem için dil seçimi ve buna bağlı olarak yapılacak değişiklikler için detaylı bilgilerin önümüzdeki günlerde paylaşılması bekleniyor.


İlgili uygulamalar
Spotify Türkiye'nin en çok dinlenen 8 kadın sanatçısını açıkladıSpotify Türkiye'nin en çok dinlenen 8 kadın sanatçısını açıkladı

PAYLAŞ