Spotify yeni arayüz güncellemesi ile neler sunuyor? - Haberler - indir.com

Spotify yeni arayüz güncellemesi ile neler sunuyor?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-10 15:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Müzik uygulamaları arasında sevilen bir yere sahip olan Spotify, geliştirildiği günden bu yana milyonlarca kullanıcı tarafından tercih ediliyor. Spotify, bugüne kadar birbirinden farklı özelliklerle yenilenmeyi ihmal etmedi. Bunların yanı sıra aynı zamanda Spotify, mobil uygulaması için içerik keşfini kolaylaştırmak ve en sevdiğiniz içeriklere çok daha hızlı bir şekilde erişmenize imkan tanımak amacıyla tasarlanmış olan bir arayüz sunuluyor. Spotify kullanıcıları, yeni ana ekranın üst kısmında altı çalma listesine erişim sağlayabilecekler. 

Spotify, yeni arayüz güncellemesi ile değişiyor

Popüler müzik dinleme platformu Spotify, yeni arayüz ile güncelleniyor. Zaman zaman yapılan güncellemeler ile beraber kullanıcıların deneyimi iyileştiren Spotify, en yeni güncellemesini kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu güncelleme ile beraber kullanıcılara neler sunuluyor? Şöyle li son zamanlarda tekrar tekrar dinlediğiniz albümler, egzersiz esnasında dinlediğiniz çalma listeleri, her sabah yayınladığınız podcast ve daha birçok içerik bu arayüzde yerini alacak. En üst kısımda yer alan içerik önerisi günün her saatine ve aynı zamanda dinleme alışkanlıklarına göre değişkenlik kazanacak. Şöyle ki kullanıcılar uygulamayı başlattıldığında, günün belli saatlerinde “Günaydın”, “İyi Günler” veya “İyi Akşamlar” ile selamlandığını görecekler.

Spotify ve Apple Music arasında çalma listesi nasıl aktarılır?Spotify ve Apple Music arasında çalma listesi nasıl aktarılır?

Önerilerin alt kısmında ise “Sizin için” ibaresiyle podcast, içerik önerileri ve daha fazlası ile karşılaşacaksınız. Güncelleme ile beraber sunulan bu yeni kullanıcı arayüzü, şu an indirilebilir durumdadır. Şunu hatırlatmakta da fayda var; güncellemeyi görmek için Spotify kullanıcılarının, hesaplarıyla ilişkili en az 30 günlük müzik geçmişine sahip olmaları gerekiyor. Buna dikkat ederek yeniliklerden anında faydalanabilirsiniz. 


İlgili uygulamalar
Spotify çalma listesini YouTube Music'e aktarmakSpotify çalma listesini YouTube Music'e aktarmak
Spotify iOS uygulamasının tasarımı değişti!Spotify iOS uygulamasının tasarımı değişti!
Spotify gelirlerini artırmanın yollarını arıyorSpotify gelirlerini artırmanın yollarını arıyor

PAYLAŞ