Spotify yeni abonelik sistemi HiFi'yi duyurdu - Haberler - indir.com

Spotify yeni abonelik sistemi HiFi'yi duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-23 16:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Dünyanın en popüler Spotify kullanıcıları tarafından 2017 yılından bu yana "yüksek kaliteli müzik" aboneliği Spotify HiFi başlıyor. Yüksek kaliteli bir müzik deneyimi, normal abonelik dışında ekstra ücret karşılığında sağlanacak. 

Dünyanın en popüler müzik dinleme kaynaklarından biri haline gelen Spotify, sonunda yüksek kalitede müzik dinlemek için yeni  abonelik özelliği açılıyor. Spotify HiFi abonelik olarak adlandırılan bu paketlerle kullanıcılar “kayıpsız ve yüksek kaliteli müzik keyfi” yaşayacaklar. Amazon Music ve Tidal gibi platformların ardından üyelik işlemlerini aktif etmeye karar veren Spotify: "CD kalitesinde kayıpsız müzik" notuyla çıkış yapacaktır. Spotify HiFi'u uzun zamandır bekleyen kullanıcılar bu abonelik sistemi olumlu karşılanacağı düşünülüyor. 

Spotify günlük ve haftalık abonelik sistemleri için harekete geçtiSpotify günlük ve haftalık abonelik sistemleri için harekete geçti

Spotify HiFi hangi cihazlarda kullanılacak?

Günümüzde kulaklık ve hoparlör teknolojilerinin gelişmiş olması sayesinde Spofity HiFi birçok cihazda çalışacak. Özellikle de Spotify Connect özelliğine sahip olan hoparlörler dahil olmak üzere tüm akıllı cihazlarda HiFi'in çalışacağı düşünülüyor. Spotify Hifi’ın Premium hesabına bir eklenti olarak sunulması da beklenenler arasındadır. Geçtiğimiz yıldan bu güne kadar yüzde 29'luk bir büyüme sağlayan Spotify'ın sadık müşterilerinin kitlesini diğer platformlara kaptırmamak için bu denli değişiklik planlandığı belirtiliyor. 

Spotify HiFi ücreti nedir?

Spotify Premium eklentisi olacak HiFi üyeliğinin “uygun fiyatlarla” sunulmayacağı düşünülüyor. HiFi için Amazon Music atlık ücreti 15 dolar, Ridal ise aylık olarak 20 dolar ücret alıyor. Spotify platformunun bu ücretlerinin daha altında kullanıcıların beğenisine sunulması bekleniyor ancak ülkemizdeki dolar kuru sebebiyle beklentileri daha şimdiden yükseltmemek gerekir. 

345 milyon kullanıcı sayısına sahip olan Spotify'ın Steam On isimli online etkinliğinin duyurulmasının ardından Spotify HiFi’ın duyurulması Amazon Music'in bir etkisi olup olmadığı değerlendirilen bilgiler arasındadır. Müzik platformları arasındaki rekabette kimin ön plana çıkacağı bilinmiyor ancak her yaşanan gelişme kullanıcıları mutlu edecek türdendir. 

 


Spotify erişim sorunuyla gündemdeSpotify erişim sorunuyla gündemde
Spotify konsol sürümünde en çok dinlenenlerSpotify konsol sürümünde en çok dinlenenler
Spotify sesli kitap özelliğini test ediyorSpotify sesli kitap özelliğini test ediyor

PAYLAŞ