Spotify Warner Bros ve DC Comics anlaşmasıyla dikkat çekiyor - Haberler - indir.com

Spotify Warner Bros ve DC Comics anlaşmasıyla dikkat çekiyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-22 12:17:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Spotify; Warner Bros ve DC Comics ile anlaşmaya vardığını, bu iki firmaya ait olan bütün podcast içeriklerinin üretim haklarını bünyesine kattığını duyurdu. Spotify, özellikle podcast tarafında bir süredir liderlik madalyasını üzerinde barındırıyor. Bunu bir süre daha taşımak isteyen popüler şarkı dinleme platformu, önemli bir anlaşma imzaladı. Bu sayede bir sonraki favori dizinizi Spotify ile dinleyebileceksiniz. 

Spotify Warner Bros ve DC Comics anlaşmasıyla dikkat çekiyor

Spotify karantina sürecinden olumlu etkilenen şirketler arasında bulunuyor. Her geçen gün kullanıcı sayısını bir öncekine göre artırmayı başaran platform, birkaç yeni anlaşma daha imzaladı. Bu anlaşmanın ardından Spotify'ın hisse senetlerinde önemli bir yükseliş görüldü. Bu yükselişin sebebi Kim Kardashian West, Warner Bros ve DC Comics üçlüsü ile yapılan podcast anlaşmaları oldu.

Spotify'a Instagram benzeri bir özellik geliyorSpotify'a Instagram benzeri bir özellik geliyor

Spotify, Warner Bros ve DC Comics ile yapmış olduğu anlaşmayı kendi internet sitesinde de paylaştı. Popüler müzik dinleme platformu, mevcut olan karakterler ile halihazırda hikayesi sevilmiş olan karakterlere dayalı anlatmalar üretecek. Bunun yanı sıra iki kurum da "orijinal" imzası adı altında yeni diziler oluşturmak için Spotify ile bir iş birliği içine girecek.

Bunu duyan süper kahraman hikayesi tutkunları da oldukça heyecanlandı. Elbette tek heyecanlanan izleyici ve dinleyiciler değil çünkü yatırımcılar da heyecanlanmış gibi duruyor. Spotify hisseleri bu son gelişme ile birlikte son üç ara yüzde 86 oranında bir artış gösterdi.

Popüler müzik ve podcast dinleme platformu Spotify, son birkaç ay içinde önemli transfer işlemlerine ve iş birliklerine imza atıyor. Mayıs ayında ünlü komedyenlerden Joe Rogan'ı podcast tarafına transfer eden Spotify, Warner Bros ve DC Comics gibi isimler ile de iş birliklerini çeşitlendirmeyi ve içeriklerini zenginleştirmeyi hedefliyor. Bu isimlerin arasında Kim Kardashian West gibi popüler bir simanın da yer alıyor olması dikkatleri çekiyor.

Spotify, bu anlaşması ile birlikte Batman ve Joker gibi sevilen karakterler için yayımlanan podcast yayınlarının dizi tadında olacağını da duyurdu. İsveçli şirket, Warner Bros'un ikonik karakterleri için de ayrı ayrı podcast yayınları olabileceğinin altını çizdi.

İşin pazarlamasını, reklamını ve dağıtımını Spotify üstlenecek. İçerik üretemini ise Warner Bros'un dijital stüdyosu olan Blue Ribbon Conten devrlacak.


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ