Spotify Üzerindeki Şarkıları Pacemaker ile Miksleyin - Haberler - indir.com

Spotify Üzerindeki Şarkıları Pacemaker ile Miksleyin

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Bugüne kadar App Store'da yayınlanan müzik veya DJ uygulamasından online müzik dinleme servisi Spotify'a verdiği destek ile ayrılan Pacemaker, iPad kullanıcılarına başarılı bir müzik deneyimi sunuyor.

Spotify premium üyeliği bulunan kullanıcıların servis üzerinden aldıkları şarkıları istedikleri gibi miksleyerek yeni müzikler elde edebilmelerini sağlayan uygulama iOS 7 desteğinin yanı sıra özel renklere sahip ve bir o kadar da sade arayüzü ile kolay bir kullanım imkanı da sunmaktadır. Pacemaker, Spotify'nin yanında dahili iTunes kütüphanesinden de yararlanma olanağı sunmakla beraber iTunes ile hazırlanan parçaları cihaz içerisine kayıt edilmesine de izin vermektedir.

mixeverything

Farklı müzik miksleme seçeneklerini de içeren yapısı ile her türlü müzik işleme imkanı tanıyan ve uygulama içi satın alma seçenekleriyle sunduğu gelişmiş özellikler ile daha da güçlendirilebilen Pacemaker, oldukça kullanışlı bir yapı ortaya koyuyor.

Spotify'dan müzik dinlemekle yetinmeyen ve kendi müziklerini miksleyerek kişiselleştirmek isteyen iPad kullanıcıları için geliştirilmiş olan Pacemaker uygulamasını ücretsiz olarak sitemizden cihazınıza yükleyebileceğiniz gibi aşağıda bulunan Pacemaker Tanıtım Videosu'nu izleyerek uygulamayı daha yakından tanıyabilirsiniz.




Pacemaker Tanıtım Videosu


PAYLAŞ