Spotify uyku zamanlayıcı özelliği ile gelebilir! - Haberler - indir.com

Spotify uyku zamanlayıcı özelliği ile gelebilir!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-03 17:41:04
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Yaptığı açıklamalarla pek çok özelliğin önceden öğrenilmesini sağlayan Jane Manchun Wong yeni açıklamalarını Spotify için yaptı. İşte Spotify için gelecek yeni özellikler. 

Spotify artık araçlarda daha kolay kullanılacak

Spotify, podcast için önemli bir adım attıSpotify, podcast için önemli bir adım attı

Çevrimiçi müzik hizmeti olarak milyonlarca aboneye sahip olan Spotify, yeni özellikleriyle abonelerine daha iyi bir deneyim sunmayı hedefliyor. Bu konuda gelen son bilgiler ise Spotify uyku zamanlayıcısı özelliğinin uygulamaya ekleneceği yönünde. Henüz resmi olarak herhangi bir açıklama yapılmamış olmasına karşın Jane Manchun Wong tarafından duyurulan bu yeni gelişmeler oldukça dikkat çekmiş durumda.

Spotify uyku özelliği nasıl olacak?

Konu ile ilgili Android uygulamasının kodlarına dikkat çeken uzman, yeni özelliklerin kısa süre içerisinde kullanıma sunulacağı söyledi. Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bu gelişmeleri söyleyen ünlü uzman özellikle uyurken Spotify kullanmak isteyen kişilerin bu yeni özellikten çok memnun kalacağını ifade etti.

Spotify yeni özelliği nasıl kullanılacak?

Spotify yeni özelliği kullanıcıların uyurken müziğin kesilmesini sağlayacak. Öyle ki belirli bir süre sonra çalma listesinin iptal edilmesi ve uygulamanın kapatılması esas alınacak ve böylece uyuma sırasında gereksiz yere veri tüketimi önlenmiş olacak. Bununla birlikte cihazlarının şarj konusunda da olumlu bir iyileştirme yapılmış olacak.

Yeni kodlar arasında aynı zamanda bir diğer yenilik de keşfedilmiş durumda. Kullanıcıların arkadaşları ile şarkı paylaşabilmesi adına her şarkıya özel bir kod barındıracak olan Spotify, bu kodu paylaşarak kolay bir şekilde şarkılarından paylaşılmasını sağlayacak. Üstelik şarkının otomatik olarak çalması da söz konusu. 

2018'de Spotify'da en çok dinlenen, yerli ve yabancı şarkılar


İlgili uygulamalar
Spotify kullanıcılarına daha fazla kişisel liste sunuyorSpotify kullanıcılarına daha fazla kişisel liste sunuyor

PAYLAŞ