Spotify uygun fiyatlı paketi Spotify Plus'ı duyurdu - Haberler - indir.com

Spotify uygun fiyatlı paketi Spotify Plus'ı duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-03 16:30:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Spotify Premium hizmetini pahalı bulan ve bu nedenle tercih etmeyen kullanıcılara özel Spotify Plus hizmetinin sunulacağı belirtildi.

Dünyaca ünlü müzik platformu Spotify’de yeni bir dönem başlayacak. Spotify Plus olarak adlandırılan yeni özellik için gündeme gelen bilgilerde, fiyatın çok daha uygun tutulacağı ve böylece daha fazla kişinin Spotify’nin özelliklerinden yararlanabileceği belirtildi.

Spotify 2021 kullanıcı rakamları açıklandıSpotify 2021 kullanıcı rakamları açıklandı

Spotify Plus Neler Sunacak?

Spotify tarafından yapılan planlamalarda, Spotify Premium ile Spotify ücretsiz seçenekleri arasında yer alacak Spotify Plus, 0.99 dolar ücretiyle daha uygun maliyetlerle sistemin kullanılmasını sağlayacak. Ancak Spotify Plus, Premium hizmetinin özelliklerinin kırpılmış olması nedeniyle kısıtlı bir destek sunacak. Üstelik reklamların da yer alacak olması, Spotify Plus hizmetinin neden tercih edilmesi gerektiği konusunda ciddi sorulara da neden oldu. Zira şu anda Spotify Premium servisinin tercih edilmesindeki en önemli etkenlerden birisi sürekli kullanıcılara sunulan reklamlar. Spotify Premium ile birlikte ortadan kaldırılabilen reklamlar, Spotify Plus kullanıcıları için geçerli olmayacak.

Spotify Plus aboneliğinde kullanıcıların dinlemek istediği şarkıcı istediği şekilde seçmesi hedefleniyor. Bu nedenle uygulama içinde getirilen kısıtlamalar, Spotify Plus ile birlikte aşılabilecek. Spotify Premium aboneliği için 9,99 dolar gibi bir ücretin belirlenmesi, 0,99 dolar ile hizmete sunulacak Spotify Plus hizmetinin neden kısıtlı olduğunu aslında gösteriyor.

Spotify Plus Türkiye Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Spotify Premium şu anda Türkiye’de 1 ay ücretsiz seçenek ile birlikte aylık 17,99 TL’ye satın alınabiliyor. Yeni abonelik için Türkiye fiyatları henüz net değil. Ancak fiyatın 10 TL altında olması bekleniyor.

Test Süreci Başlatıldı

Spotify Plus için şu anda belirli bir bölgede test süreci başlatılmış durumda. Konuyla ilgili olarak Spotify çok fazla açıklama yapmayı istememiş olsa da şirket adına konuşan bir sözcü, “Spotify deneyimini geliştirmek için her zaman çalışıyoruz ve kararlarımız hakkında bilgilendirmek için rutin testler yapıyoruz. Şu anda sınırlı sayıda kullanıcılarımızla reklam destekli bir abonelik planı testi yapıyoruz.” dedi. Test süreçleri ardından şirket tarafından yeni servis hakkında kapsamlı bir şekilde açıklama yapılması ve hizmetin tüm bölgelerde devreye alınması bekleniyor.





PAYLAŞ