Spotify, Ücretsiz Üyeler için Zaman Kısıtlamasını Kaldırdı - Haberler - indir.com

Spotify, Ücretsiz Üyeler için Zaman Kısıtlamasını Kaldırdı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz yıl Türkiye'de faaliyet göstermeye başlayan online müzik servisi Spotify, ücretsiz kullanıcılarına uyguladığı zaman kısıtlamasını kaldırarak sınırsız müzik dinlemeleri için imkan sunmuş oldu.

Müzik dünyasının en önemli firmalarından birisi haline gelen Spotify, bugüne kadar bilgisayar ve mobil cihazları üzerinden müzik dinlemek isteyen ve Premium üyelik sahibi olmayan üyelerine reklamlı, ücretsiz abonelik imkanı sunarak müzikler için belli bir zaman sınırlaması koyuyordu. İlk zamanlarda web üzerinden müzik dinlemeyi tercih eden üyelerine 6 ay boyunca müzik dinleme imkanı tanıyan Spotify, uluslararası kullanıcıları için bu süreyi haftalık 2.5 saat olarak belirlemişti.

Spotify'den gelen son habere göre artık web üzerinde müzik dinlemeyi tercih eden ücretsiz üyelerine reklamlı olmak şartı ile bu servisten herhangi bir zaman kısıtlaması olmadan faydalanabileceklerini duyurdu. Yani başka bir anlatım ile Spotify artık tamamen ücretsiz ve tamamen sınırsız. Ayrıca geçtiğimiz ay mobil kullanıcılar içinde ücretsiz üyeliği kullanıma sunan ve 'Spotify Artık Ücretsiz' başlıklı haberimizde de belirttiğimiz üzere Android, iOS kullanıcılarının Spotify'i ücretsiz kullanabilmelerinin önünü açarak mobil kullanıcılarında hiç bir ücret ödemeden sınırsız müzik dinleyebilmelerini sağlamıştı.

Spotify'nin Android ve iOS uygulamalarının yanı sıra masaüstü kullanıcıları için geliştirmiş olduğu programlarını da sitemiz üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ