Spotify ücretsiz kullanım özellikleri artırıyor - Haberler - indir.com

Spotify ücretsiz kullanım özellikleri artırıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-27 10:05:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en büyük müzik servislerinden birisi olan Spotify , son günlerde halka arzı ile konuşuluyordu. Spotify uzun süredir beklenen bu adımı gerçekleştirerek ilgileri üzerine toplamıştı. Yeni hamlelerine devam eden Spotify, kullanıcılarının müziği çok daha kişiselleştirilmiş şekilde yeniden keşfetmelerine imkan tanıyacak. Sevilen müzik servisi Spotify, müziği daha kişiselleştirilmesine olanak sağlayan ve kullanıcıların sevdikleri müzikleri dinleyebilmesini sağlayan yeni güncellemesini ücretsiz versiyonla kullanıcılarına sundu.

Yeni sürüm ücretsiz olmasının yanında reklam destekli olacak. Bu yeni uygulamayla premium kullanıcıların sahip olduğu birçok özellik ücretsiz versiyon kullanan kullanıcılarda da yer alacak. Tüm İOS ve Android işletim sistemine sahip kullanıcılara servis edilecek yeni uygulama ile birlikte Spotify yeni tasarımıyla kullanıcıların karşısına çıkacak. Yeni ücretsiz versiyonda, kullanıcılar 15 adet  seç-dinle çalma listesi içerisinden dilediği şarkıyı seçip dinleyebilecek, yani şarkıları geçmek ya da sevilen şarkıların gelmesi için shuffle' ın beklenmesine gerek kalmayacak. Bununla birlikte sevilen müzik servis uygulaması Spotify kullanıcıları platforma giriş yaparken sevdikleri sanatçıları önceden sorarak müzik anlayışlarına uygun olarak Daily Mix şeklinde kişiselleştirilmiş çalma listelerini kullanıcılarına sunacak. Kullanıcılar bu çalma listelerine ana ekrandan kolayca ulaşarak sevdikleri şarkıları dinleyebilecek ve uygulama kullanıcıların müzik zevklerine uygun olarak sürekli listeleri güncelleyerek iyi bir müzik deneyimi sunacak.

Kullanıcılar müziklerini dinlerken müzik zevklerine uyan şarkıları "Beğen" ikonu ile belirleyecek. Bu sayede kullanıclıar sevdikleri şarkıları çalma listesine " Beğen " ikonu ile kaydedebilecek. Aynı şekilde kullanıcılar beğenmedikleri şarkıları " Gizle " ikonu ile şarkıları gizleyebilmeleri mümkün olacak.





PAYLAŞ