Spotify, Türkiye'de de Haftalık Keşif Sponsorluk özelliğini sundu - Haberler - indir.com

Spotify, Türkiye'de de Haftalık Keşif Sponsorluk özelliğini sundu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-27 21:30:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Uygulama

Global streaming hizmet platformu Spotify bugün, Haftalık Keşif çalma listesi sponsorluk özelliğini EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinde Türkiye, Avusturya, Belçika, İrlanda, Polonya, Portekiz, Suudi Arabistan, Güney Afrika, İsviçre de dahil dokuz yeni ülkede kullanıma sunulduğunu açıkladı. Bu sene beşinci yıl dönümünü kutlayan ve Spotify kullanıcılarının gözdesi haline gelen Haftalık Keşif çalma listeleri, dinleyicilerin tamamen kendi kişisel zevk ve tercihlerine dayanarak yeni müzikler keşfetmelerini sağlıyor.

Spotify'ın Haftalık Keşif çalma listelerinde bu özelliği kullanıma sunması ile birlikte reklam verenler Spotify Free deneyiminin bir parçası olarak son derece popüler bir hale gelen bu kişiselleştirilmiş çalma listesine sponsor olabiliyor. Şimdi ise Kuzey Amerika ile Latin Amerika’da ve Vodafone ortaklığı ile İngiltere'de gerçekleştirilen başarılı lansmanlardan sonra Türkiye'deki markalar da ilk kez Haftalık Keşif çalma listesine sponsor olabilecek.

Xiaomi Mi 10T, Mi 10 Lite ve Mi 10T Pro geliyorXiaomi Mi 10T, Mi 10 Lite ve Mi 10T Pro geliyor

Haftalık Keşif çalma listeleri 2.3 milyar saatten fazla dinlendi

Spotify verilerine göre kullanıcılar 15 Temmuz 2019 ile 25 Haziran 2020 tarihleri arasında kendi kişiselleştirilmiş Haftalık Keşif çalma listelerinin toplam 2.3 milyar saatten fazla dinlendi. Bu sayı Haftalık Keşif listesinin etkileşimlerinin yıldan yıla güçlü bir şekilde devam ettiğinin de bir göstergesi. Reklam verenler bundan sonra bu çalma listesine sponsor olarak mesajlarının dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından duyulmasını sağlayabilecek.

Spotify İngiltere ve EMEA Bölgesi Satış Müdürü şu açıklamayı yaptı:

Haftalık Keşif, bize ve çalma listesi sponsorlarına, kullanıcıları ne kadar iyi tanıdığımızı onlara göstermek için önemli bir fırsat sunuyor. Spotify olarak, markalara ve reklamverenlere tüketicileriyle etkileşime girebilecekleri benzersiz fırsatlar sunma odağına sahibiz. Ve Haftalık Keşif çalma listesi sponsorluğu tam olarak buna hizmet ediyor. Söz konusu özelliği İngiltere ve Amerika’da hayata geçirdikten sonra bu fırsatı görüp değerlendirerek hedef kitleleri ile güçlü bir etkileşim yakalayan markalardan çok olumlu geri dönüşler aldık. Bu özelliği şimdi EMEA Bölgesindeki yeni pazarlara sunmaktan büyük heyecan duyuyoruz.

Her pazar günü, 299 milyondan fazla kullanıcının her biri için özel olarak hazırlanan Haftalık Keşif çalma listesi her hafta yenileniyor. Dinleyiciler söz konusu haftalık müzikal keşif anını seviyor. EMEA genelindeki reklam verenlerin daha önce Spotify Free'de kişiselleştirilmiş dinleme deneyimini sahiplenme fırsatı bulamamıştı. Bugünden sonra ise reklam verenlerin Spotify'daki bu "keşfetme" anına dahil olacak ve mesajlarını ses, video ve görüntü gibi çok formatlı reklam deneyimleri ile paylaşabilecek. 


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ