Spotify Sürüş Modu Özelliği Test Aşamasında - Haberler - indir.com

Spotify Sürüş Modu Özelliği Test Aşamasında

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-07-09 14:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler çevrim içi müzik dinleme platformu olan Spotify yeni bri sürüş modu özelliğini test ettiği ortaya çıktı. Reddit üzerinde  konu ile alakalı paylaşımlar yapmaya başlayan kullanıcıların bazılarına bu özellik gelmiş bile durumda. Bildiğiniz üzere çevrim içi müzik dinleme platformunda Spotify, Apple Music ve Tindal gibi rakipler kıyasıya rekabetlerini sürdürüyorlar. Bu noktada şirketler farklı ve işlevsel özelliklerini uygulamalarına ekleyerek rakiplerinin önüne geçmek istiyorlar.  Şimdi ise Spotify tarafındaki söz konusu bu sürüş modu özelliği ile beraber sürüş sırasında uygulamanın kullanımını kolaylaştıracak bazı yenilikler yapılmış durumda.

Büyütülmüş düğmelere sahip olan uygulama şarkıların anonsunu yapan ve sesle kontrol özellği bulunan bir arayüze dönüşecek durumda. Bir Reddit kullanıcısı tarafında paylaşılan fotoğraflar doğrultusunda bu yeni arayüze sahip sürüş modu özelliği gözüküyor. Çalma penceresinin hemen sağ alt bölümünde bir arama amblemi yer alırken bu amblem ile sürüş modunu başlatmak mümkün oluyor. Bu moda geçiş yapıldığında ileri ve geri tuşları büyüyor diğer yandan hangi şarkıların çalınması söylenebilmesi için bir mikrofon düğmesine kısayolların arasına ekleniyor.

Kullanıcıların sürüş esnasında sürekli ekrana bakarak dikkatlerinin dağılmaması adına bir sonraki şarkının anonsu sesli bir şekilde yapılacak. Bu ortaya çıkan sürüş modunun final sürüm olarak ne zaman sunulup sunulmayacağı henüz  belirsizliğini korurken şuan için Spotify bu özelliğini sınırlı kullanıcılar ile test edebilir. Bu sürüş modu sayesinde araba kullanırken Spotify uygulamasının kullanımı bir hayli kolay olacağa benziyor.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ