Spotify Sing İle Bebekli Ailelere Hitap Edecek - Haberler - indir.com

Spotify Sing İle Bebekli Ailelere Hitap Edecek

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-23 10:46:28
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Aklınıza gelen her türlü müziği anında dinlemenizi sağlayan Spotify geçtiğimiz haziran ayında kullanıcı sayısının 100 milyona ulaştığını açıkladı. 100 milyon aktif kullanıcı sayısına ulaşan program yeniliklerine hız kesmeden devam etmektedir. Sizde Spotify'nin yaptığı yenilikleri merak ediyorsanız, yazımızda detaylarını bulabilirsiniz.

Peşpeşe Gelen Yenilikler

Haziran ayında 100 milyon aktif kullanıcıya ulaştığını açıklayan Spotify'ın yenilikleri hız kesmiyor.  Müzik dinleme programları arasında gözdeler arasında bulunan Spotify geçtiğimiz günlerde kullanıcısının daha rahat edebilmesi için kişiselleştirilmiş çalma listesini yaptı. Spotify ile gittiğiniz yerdeki yöresel şarkıları görebileceğiniz gibi aynı zamanda da popüler olan şarkıları da dinlemeniz mümkündür. Çalma listesini sevdiğiniz sanatçılar arasından size sunan Spotfiy, kişiselleştirilmiş çalma listesiyle birlikte sevdiğiniz şarkıları va sanatçıları size bir tıkla ulaşabilmeniz için sunmaktadırlar. Spotify kullanıcılarının daha rahat müzik dinlemesi için her geçen gün yeniliklerine hız kesmeden devam eder. Release Radar yani yeni müzik radarı ası verilen kişiselleştirilmiş çalma listelerini devreye sokan spotify, bir sonraki yenilik çalışmasında bebekli anneleri ve çocukları düşünmektedir. Her yaş grubundan dinleyicisine önem veren marka beta sürümünde olduğu zamanlarda da bu titizliği göstereceğini yansıtmıştı.

Çocuklara Hitap Eden Kids Kategorisi

Spotify daha önce de çocukları düşünerek onlara özel Kids kategorisini bünyesinde bulundurmaktaydı. Yapılan en son yenilikle birlikte Kids kategorisinin adı da Kids and family yani çocuklar ve aile olarak değiştirildi. Kategoriye ciddi yenilikler getirilerek özellikle 0-3 yaş arası yaş grubuna odaklanıldığı açıklandı. Marka çocukların erken aşama döneminde dil ve beyin gelişimini destekleyici içerikler sunmaya devam etmektedir.

Çocuk ve Aile Kategorisi

Spotfiy'nin yeni kategorisinde özellikle çocuk ve aileler hedeflenmektedir. Çocukların uyku zamanı, günlük aktiviteleri gibi farklı bölümlere ayrılan ve ebeveynlerin çocuklarıyla kaliteli zaman geçirmesi için düzenlenen uygulama belli hareketlerin birlikte yapılmasını sağlayan seslendirmelere sahiptir. Destekleyici içerikler ise İngilizce ve İspanyolca olarak sunularak dil gelişiminin hızlanması sağlandı.

Apple Music İle Rekabet

Spotify'nin önemli rakibi olan Aplle Music'te Frozen Radio ve Lullabies gibi bölümleriyle ebeveynlere hizmet vermeye çalışmaktadır. İki firmanın sunduğu içeriklerden hangisinin daha iyi olduğuna ise çocuklar karar verecekler.

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ