Spotify, şarkı sanatçıların engellenmesine izin verecek - Haberler - indir.com

Spotify, şarkı sanatçıların engellenmesine izin verecek

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-22 15:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Uygulama

Popüler müzik platformlarından Spotify, kullanıcılarına şarkı ve şarkıcıları engelleyebilecekleri yeni özelliğini duyurdu.

Dünyanın en büyük müzik platformlarından birisi olan Spotify, her geçen gün bünyesine yeni özellikle ve şarkılar katmaya devam ediyor. Spotify, kullanıcılarına neredeyse aradıkları her şarkıyı bulma imkanı tanıyor. Güncel olarak uygulama üzerinde bulunan şarkı sayısı, en son 40 milyon olarak açıklanmıştı. Sürekli olarak yenilenen platform, kullanıcılarının isteklerini de göz önünde bulundurarak, yeniliklerini bu doğrultuda yapmaya özen gösteriyor. Spotify kullanıcılarının bir süredir istediği bir özellik, uygulama üzerinde şarkı ve şarkıcıları engelleme seçeneğinin olmasıydı. Şirket bu isteğe kulak verdi ve engelleme özelliğinin test aşamalarına iOS platformunda geçtiklerini duyurdu.

Spotify artık araçlarda daha kolay kullanılacakSpotify artık araçlarda daha kolay kullanılacak

Spotify'da nasıl daha iyi ses kalitesine ulaşılır?

Spotify’da şarkı ve şarkıcı engelleme özelliğinin ne zaman geleceği bilinmiyor

Dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı bulunan Spotify, kullanıcılarının beklediği özelliklerden birisini duyurdu. Platformda şarkı ve şarkıcıları engelleyebilme özelliği, Twitter üzerinden bir süredir kullanıcılar tarafından konuşuluyordu. Spotify bu konuyu dikkate alarak, yeni özelliğini iOS için test ettiğini duyurdu. Zamanla tüm platformlar için gelmesi beklenen yeni özellik, bir daha karşınıza çıkmasını istemediğiniz şarkıcıları ya da şarkıları engellemenizi sağlayacak. Böylece listelerde bir daha bu şarkı ve şarkıcılarla karşılaşmamış olacaksınız. Eğer bir şarkıcıyı engellerseniz, haftalık keşif listenizde ya da diğer listelerinizde, bir daha bu şarkıcıyı göremeyeceksiniz. Şarkıcı, başka birisi ile düet yapsa bile size gösterilmeyecek. Henüz özelliğin ne zaman kullanıcılara sunulacağı bilinmiyor. Fakat test aşamasından sonra, en azından iOS platformu için aktif olacağı tahmin ediliyor.

Spotify araçlarda artık daha kolay kullanılacak


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ