Spotify, 'Sadece Sen' özelliği tanıtıldı - Haberler - indir.com

Spotify, 'Sadece Sen' özelliği tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-04 10:00:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Müzik dünyasının başarılı isimlerinden Spotify'ın müzik zevkinizi hikaye şeklinde sunan ve dinlemiş olduğunu sanatçıları baz alarak size özel özel olarak hazırladığı oynatma listesi sunuldu. Söz konusu bu özellik "Sadece Sen" olarak adlandırıldı. Uygulamaya girerek kendi müzik zevkinize göz atabilir ve yeni parçaları dinleyebilirsiniz. 

Kullanıcılarına zaman zaman farklı deneyimler yaşatan Spotify ile ilgili olarak geçtiğimiz günler içerisinde, bir iPhone akıllı cihaza ihtiyaç duymadan Apple Watch cihazları üzerinde müzik dinleyebileceklerini öğrenmişti. Uygulama bu yenilikle, Apple tarafındaki kullanıcılarını fazlasıyla mutlu etti. Sanal konser gibi yeniliklerin de yolda olduğunu dile getiren bu şirket, kullanıcıları için "Sadece Sen" özelliğini sunarak ne dinlediklerini görmelerine ve kullanıcıların verilerine göre özel olarak hazırlanan müzik listelerine erişmelerine imkan tanınıyor. 

Spotify CEO'su: Her platformun hikaye gibi sesli yayın özelliği olmalıSpotify CEO'su: Her platformun hikaye gibi sesli yayın özelliği olmalı

Spotify uygulamasına girildiğinde ana sayfa içerisinde yer alan "Sadece Sen" özelliği, en çok dinlediğiniz sanatçıyı Güneş burcunuz olarak, duygusal veya savunmasız tarafınıza en çok yakışan sanatçıyı Ay burcunuz olarak ve son zamanlarda ise keşfetmiş olduğunuz bir sanatçıyı da yükseleniniz olarak belirlenecek. 

En sevdiğiniz sanatçılarla eşsiz bir hayal

Etkileşime geçebileceğini bir hikaye olarak nitelendirilen "Akşam Yemeği", o an dinlemiş olduğunuz 3 sanatçıdan biri arasından seçim yapmanız isteniyor. Üç sanatçı seçtiğinizde masa hazırlanmış oluyor ve seçtiğiniz 2 sanatçı üzerine 2 ayrı çalma listesi ile karşılaşırsınız. Bu listeleri, isterseniz kitaplığınıza ekleyerek daha sonra  tekrar dinleyebilirsiniz. Evli çiftlere gelindiğinde ise müzik zevklerinin değişmesi mümkün olabilir. Dinlemiş olduğunuz iki tamamen farklı sanatçı gösteriliyor ve "Senden başka kim önce A, sonra B dinler ki?" şeklinde kullanıcının eşsiz müzik deneyimi kendisine gösteriliyor.

Zamanla ilgili olan bölümlere gelindiğinde ise dinlemiş odluğunuz şarkıların çıkış yıllarına göre kullanıcılara aralarında dolaşmış olduğu zaman aralıkları hakkında bilgi verilir. Bunun yanı sıra "Beni Anlatan Anlar" kısmında günün belirli bir zamanında dinlemiş olduğunuz belirli bir şarkı gösteriliyor. Son olarak ise dinlemiş olduğunuz podcast ve şarkı seçenekleri gözden geçirilerek en çok dinlemiş olduğunuz türler sunuluyor. Sadece Sen özelliğini denemek için Spotify uygulamasına giriş yapmanız yeterlidir. Ana sayfa üzerinde yer almıyorsa arama kısmına ‘Only You’ yazarak özelliğe erişebilirsiniz.


Spotify Android için kritik eşiği açıldı!Spotify Android için kritik eşiği açıldı!
Rtük sonunda Spotify'ın başvurusunu onayladıRtük sonunda Spotify'ın başvurusunu onayladı
Spotify'da paylaşım kolaylaşıyorSpotify'da paylaşım kolaylaşıyor

PAYLAŞ