Spotify Premium'a Önemli Yenilikler Geldi - Haberler - indir.com

Spotify Premium'a Önemli Yenilikler Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-18 20:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler çevrimiçi müzik dinleme platformu olan Spotify’dan kullanıcı deneyimine yönelik yeni özellikler ve geliştirmeler görmeye devam ediyoruz. Özellikle pazarda yer alan Apple Music, ve Fizy gibi birçok rakibi yer alırken bu noktada atılacak adımlar önemli bir hal alıyor. Şimdi ise mobil uygulama tarafında bir yeniliği daha duyuruldu. Spotify iOS ve Android uygulamaları için sunulan son güncelleme ile beraber Premium kullanıcılara yönelik bir deneyim geliştirmesini görüyoruz. Bu noktada güncelleme ile beraber Spotify Premium kullanıcıları için artık daha gelişmiş bir radyo özelliği getirilirken uygulama için gezinti de daha basitleştiriliyor.

Spotify Premium İçin Yeni Güncelleme

Türkiye'de Spotify'de en çok hangi sanatçılar dinlendi?Türkiye'de Spotify'de en çok hangi sanatçılar dinlendi?

Güncelleme kapsamında tasarım noktasında geliştirmelere giden şirket yenilenmiş bir arama sayfası ile geliyor. Bu sayede kullanıcıların yeni müzikleri keşfetme süreleri hızlandırılırken, sayfanın en üstüne ise müzik türü şeklinde öneriler konumlandırılmış durumda. Bu öneriler ise kullanıcıların dinledikleri müziklere göre seçiliyor. Güncelleme ile gelen asıl önemli yenilik ise öne çıkan radyo özelliği oluyor. Bu noktada Spotify kullanıcıları artık sanatçı radyolarını diledikleri gibi kişiselleştirebilecekler. Bu noktada manuel özelleştirmeye izin verilirken Spotify Haftalık Keşif ve Daily Mix listeleri için bulunan algoritmalardan sanatçı radyoları da faydalanmış olacak.

Şuana kadar Spotify Premium’da radyo kısmında içerikler aşağı ve  yukarı dokunma hareketleri ile gözüküyordu. Ancak artık çalma listelerine diledikleri gibi erişilebilecek. Spotify Premium kullanıcıları için sunulan yeni özellikler bunlardan ibaret değil. Normal şartlarda Spotify üzerinden kullanıcılar bir şarkı arattıklarında aradıkları şarkıyı uzun süre dinledikten sonra arkasında ise aynı isimde yer alan diğer şarkılar yer alıyordu. Fakat Spotify’ın şarkıyı dinlemesinden sonra artık şarkı radyosunu devreye sokarak aranan şarkı melodisinde başka şarkıların keşfedilmesi sağlanacak.

Spotify’ı Google Play Store ve iOS üzerinden güncellemeyi unutmayın.


İlgili uygulamalar
Spotify'ın şarkı indirme limiti arttıSpotify'ın şarkı indirme limiti arttı
Spotify'a cinsiyet ayrımcılığı suçlamasıSpotify'a cinsiyet ayrımcılığı suçlaması
Spotify sanatçıların şarkılarını doğrudan platforma yüklemesine izin veriyorSpotify sanatçıların şarkılarını doğrudan platforma yüklemesine izin veriyor

PAYLAŞ