Spotify Premium Yıllık Üyelik Geliyor - Haberler - indir.com

Spotify Premium Yıllık Üyelik Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-04 15:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler çevrimiçi müzik dinleme servisi olan Spotify, Premium servisi üzerinden kullanıcılara yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. Şimdi ise Spotify Premium yıllık üyelik paketleri kapsamında kullanıcılara sınırlı süre boyunca aktif olan yeni paket fırsatları sunuyor. Kısa bir süre boyunca geçerli olacak olan ve hem yeni hemde mevcut Spotify kullanıcılarını kapsayacak bu pakette tek seferde 139 TL'lik bir ödeme gerçekleştirilerek bir yıl boyunca Premium paketinden yararlanabileceksiniz.

Aralık ayının sonuna kadar sürecek olan bu fırsatta 10 aylık Premium paketi fiyatında tam 12 ay boyunca Premium üyelik gerçekleştirebileceksiniz. Aralık ayının sonuna kadar geçerli olacak olan bu fırsattan yararlanabileceksiniz. Paketleri aktif olan kullanıcılar ise bu süreçte herhangi bir aylık ödeme gerçekleştirmeyecekler. Yıllık üyelik paketi son bulduğunda ise kullanıcıların otomatik olarak eski paketlerine geri dönüşü gerçekleşecek.

Spotify Premium'un bu yıllık yeni üyelik paketinde bireysel abonelik kullanıcıları kullanabiliyor. Aksi halde Aile için Spotify böyle bir paket indirimi sunmuyor. 2017'nin son gününe kadar bu fırsattan yararlanabilmeniz için 1 aydan kısa bir süreniz kaldığını hatırlatalım. Sizde her ay ödeme gerçekleştirmek yerine tek seferde bir yıllık bu Premium paketten yararlanabilirsiniz.

 





PAYLAŞ