Dünyanın en çok indirilen müzik uygulamalarından biri olan Spotify, binlerce kullanıcıya hitap ediyor. Spotify ödeme yöntemi değiştirme Spotify gibi aylık ödeme sistemi ile kullanılan bir platform için önemli bir detay. Spotify ödeme planınızı veya ödeme yönetiminizi değiştirmek istediğinizde bunu yapmanız mümkündür. Ödeme planını değiştirmek için aşağıdaki adımları seyredebilirsiniz. 

Spotify ödeme yöntemi değiştirme

Bu işlem Mac’inizdeki kişisel tarayıcı, Windows kişisel bilgisayarı, iPhone veya Android akıllı cep telefonlarınız üzerinden sorunsuz bir şekilde yapılıyor. Aşağıdaki adımları masaüstü veya mobil uygulamalar üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

İşlem yapmak istediğiniz tarayıcınızı başlatın ve spotify.com adresine gidin. Henüz giriş yapmadıysanız, sağ üstteki “Giriş” i seçerek giriş yapın.

Giriş yaptığınız anda, sağ üst köşedeki “Profil” i seçin ve görünecek menüden “Hesap” ı seçin.

“Planınız” adlı alt menüyü görene kadar aşağı kaydırın – buradan Spotify planınızı yükseltebilir veya ödeme ayrıntılarınızı değiştirebilirsiniz.

ARdından ödeme yönteminizi değiştirmek için “Güncelle” ye veya ödeme planınızı değiştirmek için “Planı Değiştir” e dokunun.

“Planı Değiştir” e dokunursanız, çeşitli Spotify ödeme planlarını gösterecek bir sayfaya yönlendirilirsiniz.

Ekranınızda aşağıda bulunan “Premium’u İptal Et” e dokunabilirsiniz veya istediğiniz yeni planın yanındaki “Seç” butonunu kullanabilirsiniz.

Geçiş yapmak istediğinizi onaylamanız istenir. Öğrenci planı için başvurursanız, üniversitenizin adı ve e-postası gerekir.

Yukarıda yer alan adımları uyguladıktan sonra ödeme planınız sizin istediğiniz şekilde değişecektir. Bu işlemleri gerçekleştirdikten sonraki faturalandırma gününüzde, yeni tutar için ücretlendirilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir