Spotify kullanıcılarına müjde! İstediğiniz müzikleri Snapchat'te paylaşabileceksiniz - Haberler - indir.com

Spotify kullanıcılarına müjde! İstediğiniz müzikleri Snapchat'te paylaşabileceksiniz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-10 19:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Dünyanın en popüler müzik servis uygulaması olan Spotify tarafından yapılan yeni açıklamaya göre artık müzik paylaşım platformları arasına Snapchat’de eklendi. Sağlanan anlaşma ile beraber artık Spotify kullanıcıları Spotify müzik ve podcast’lerini Snapchat üzerinden paylaşabilecekler. Sabah saatlerinde duyurulan bu yeni anlaşmanın detaylarına göre Spotify kullanıcıları, Snapchat’te en sevdikleri müzik ve listelerini paylaşabilecekler. Ayrıca çalma listesi, sanatçı veya bir spotify profili yine Snapchat arkadaşlarına gönderilebilecek veya Spotify Story üzerinde paylaşılabilecek. Bu özellik ile beraber Spotify müzik paylaşım desteğinde olan WhatsApp, Instagram, Facebook ve Twitter’ın yanına Snapchat’te eklenmiş oldu.

Snapchat’te Müzik Paylaşma Özelliği Kullanma

Spotify'ın 2019 Yazı Dinlenme Oranları AçıklandıSpotify'ın 2019 Yazı Dinlenme Oranları Açıklandı

Yeni gelen özelliği kullanmak için Spotify’da Snapchat’i aktif etmeniz gerekiyor.

  • Paylaşmak istediğiniz müzik veya içeriğe gelin.
  • Sayfanın altında yer alan paylaşma bölümüne dokunun.
  • Burada “Daha fazla” üç nokta simgesini açın.
  • Snapchat’i aktif bir hale getirin.

Artık paylaştığınız insanlar müzik veya podcastlerinizi dinlemek için içerik kartına dokunabilir ve direkt bir şekilde Spotify üzerinden erişebilirler. Spotify uygulaması yılın 2.çeyreğinde beklenen 8.5 milyon yeni abone hedefinin altında kalmış ve 8 milyon yeni abone kazanmıştı. Spotify’ın paylaşım özelliği tarafından yapılan bu iyileştirme, rakipler olan Apple Müzik ve Amazon Müzik gibi isimler karşısında iyi bir hamle oldu diyebiliriz.

Kendisini geliştirmeye devam eden Spotify, bakalım daha ne gibi hamleler ile çevrim içi müzik dünyasını domine etmeye devam edecek göreceğiz.


İlgili uygulamalar
Spotify'de müzik nasıl gizlenir?Spotify'de müzik nasıl gizlenir?
Android kullanıcıları isyan etti, kaldırılan Spotify özelliği geri geliyorAndroid kullanıcıları isyan etti, kaldırılan Spotify özelliği geri geliyor

PAYLAŞ