Spotify, Karaoke modu üzerine odaklandı - Haberler - indir.com

Spotify, Karaoke modu üzerine odaklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-08 22:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Dünya genelinde 300 milyondan fazla kullanıcısı ile en popüler çevrimiçi müzik platformu olan Spotify, yeni birçok özelliğini test etmeye devam ediyor. Test edilen yeni özellikler arasında “Karaoke Modu” dikkat çekiyor. İsveç merkezli çevrimiçi müzik servisi Spotify, kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunabilmek adına sürekli olarak yeni özellikler sunuyor ve uygulamayı güncel tutmaya devam ediyor. Daha öncesinde masaüstü ve mobil uygulamalarında tasarım yeniliğine giderek daha kişiselleştirilebilir bir arayüz sunan şirket, birçok işlevsel özellik üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

Tersine mühendislik uzmanı Jane Wong’un ortaya çıkardığı özelliklerden ilki karaoke modu oldu. Aktarılanlara göre kullanıcılar, bu özellik ile şarkının sesini istedikleri gibi artırıp azaltarak karaoke deneyimi yaşayabilecekler.

Asus en hızlı e-spor oyuncu monitörü ROG Swift 360 Hz PG259QNR'yi duyurduAsus en hızlı e-spor oyuncu monitörü ROG Swift 360 Hz PG259QNR'yi duyurdu

Spotify’a karaoke modu geliyor

Spotify, Grup Oturumları adı verilen yeni bir özellik üzerinde çalıştığı da uzun bir süredir biliniyordu. Çalışmaların sonuna gelen bu özellik, Premium üyelerin aynı toplu bir şekilde müzik dinleyebilmesine, aynı oturumda çalan müzikleri yönetebilmesine olanak sağlayacak. Spotify’ın üzerinde çalıştığı bir diğer yenilikte ise “Araba Modu” görünümünün tasarımı da yapılacak. Wong’un aktarmış olduğu yenilenen Arama Motoru arayüzü, Google Asistan’ı destekleyecek ve müzik akışları ses ile yönetilebilecek. Yenilenen tasarımla birlikte kullanıcıların müzik değiştirmek veya ses ayarlamak için trafikte dikkatli olunması hedefleniyor.

Wong’un aktarmış olduğu diğer yenilikler arasında ise ücretsiz kullanıcıların günde 30 dakikaya kadar çevrimdışı müzik dinlemesine izin veren ve yenilenen beğeni butonu yer alıyor. Daha eğlenceli bir platform haline gelen bu yeni beğen butonu tasarımı ile kullanıcılar bir şarkıyı beğendiklerinde kalp yeşile dönecek ve küçük bir animasyon ile gözükecek. 300 milyondan kullanıcıya sahip olan Spotify, bu yeni özellikleri test etmeye devam ediyor. Özelliğin ilerleyen dönemlerde kullanıcılara sunulması bekleniyor.


İlgili uygulamalar
Spotify, TikTok ve Snapchat’e rakip olacak bir özelliği için patent başvurusunda bulunduSpotify, TikTok ve Snapchat’e rakip olacak bir özelliği için patent başvurusunda bulundu
Spotify ücretsiz sürümde internetsiz müzik dinlenebilecekSpotify ücretsiz sürümde internetsiz müzik dinlenebilecek

PAYLAŞ