Spotify iOS özelliği sonunda Android’e geliyor - Haberler - indir.com

Spotify iOS özelliği sonunda Android’e geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-10 11:19:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Android 10 güncellemesi ile beraber akıllı cihazlarda yer alan bildirim çubuğu birçok fonksiyon kazanmış olup kullanıcılara birbirinden farklı kolaylıklar sağlanıyor. Güncelleme ile beraber gelen yeni bildirim çubuğunda, oynatılan medyanın ilerletme çubuğu da yer alacak. Bildiğiniz üzere bu özelliği kullanan ilk uygulama Spotify oldu. Spotify Android 10 ile beraber ilerleme fonksiyonu bildirim çubuğunda gözükecek. Böylelikle kullanıcılara kolaylık sağlanacak. Yakın zamanda gelecek olan bu özellik sayesinde kullanıcıların Android Spotify kullanılırken çok daha fonksiyonel bir kullanım sunacak. 

Spotify Android 10 kullanıcıları sevindirecek

Spotift Android 10 artık çok daha kullanışlı bir şekilde karşımıza çıkıyor. iOS platformunda uzun bir süredir bildirim çubuğunda ilerleme imkanı sunuyordu. Fakat Spotify Android sürümünde bu özellik mevcut değildi. Android Spotify uygulamasında bu zamana kadar sadece şarkıyı durdurma bir sonraki ve bir önceki şarkıya geçme fonksiyonları yer alıyordu. Android 10 ile beraber Spotify iOS platformunda yer alan bu özellik, Android platformunda da yer alacak. Bu sayede Android kullanıcıları, Spotify uygulamasına girmeden de şarkıları ilerletme özelliğine kavuşacaklar. Yeni özellik ile beraber kullanıcılar sevinecek. 

Spotify Lite kullanıma sunuldu!Spotify Lite kullanıma sunuldu!

Söz konusu bu özellik şu an sadece Spotify'ın yeni beta sürümü ile beraber kullanılıyor. Gelecek günlerde Android 10 işletim sistemini kullanan tüm kullanıcılar ilerleyen süreçte Android 10 işletim sistemini tercih eden tüm kullanıcılar için yayınlaması ile beraber Spotify uygulamasının yeni özelliklerinin de tüm kullanıcılar için sunulması bekleniyor. Yapılacak olan yenilikler ile beraber Spotify'a gelen bu özelliklerin eklenmesi kullanıcılar tarafından beklenen durumlar arasında yer alıyor. 

 

 


iPhone'da Spotify sesli yönetilebilecek!iPhone'da Spotify sesli yönetilebilecek!
Spotify dizi oluyorSpotify dizi oluyor
Android kullanıcıları isyan etti, kaldırılan Spotify özelliği geri geliyorAndroid kullanıcıları isyan etti, kaldırılan Spotify özelliği geri geliyor

PAYLAŞ