Spotify İçin Akıllı Saat Uygulaması Duyuruldu - Haberler - indir.com

Spotify İçin Akıllı Saat Uygulaması Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-18 14:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Google’ın bildiğiniz üzere akıllı telefonlar için sunduğu Android işletim sistemi haricinde yer alan platformları da bulunuyor. Bunlar akıllı saatler için geliştirilmiş olan Wear OS oluyor. Android tarafında olduğu kadar Wear OS sürümü de geliştirilerek yeni güncellemeler sunulmaya devam ediliyor. Uygulama desteğinin önemli olduğu akıllı saatlerde şimdi ise Wear OS’a özel olarak sunulan servislerden birine destek getiriliyor. Popüler çevrimiçi müzik dinleme platformu olan Spotify için Wear OS uygulaması resmi olarak duyuruldu. Wear OS’dan bağımsız olan Spotify artık uygulamasının ücretsiz olarak Wear OS uygulama mağazası üzerinden indirilebilir olduğunu ifade etti.

Wear OS İçin Spotify Geliyor

Oyunculara En Fazla Para Kazandıran 9 E-Spor OyunuOyunculara En Fazla Para Kazandıran 9 E-Spor Oyunu

Spotify’ın akıllı saatler için duyurduğu bu yeni uygulamasının Kasım ile beraber Fossil Gen 4 ve Michael Kors Access Runway gibi akıllı saatlere de otomatik olarak yüklenebileceği ifade ediliyor. Yeni duyurulan Wear OS için Spotify uygulaması sayesinde kullanıcılar şarkılarını yanlarında telefonları olmasa bile akıllı saatleri üzerinden dinleyebilecekler. Diğer yandan uygulama ile çalma listesi görüntüleme, müziği başlatma, duraklatma ve sıradaki parça gibi birçok işlevsel özelliklere de sahip olacaklar. Spotify kullanıcılarına sunulan bir başka güzel özellik ise dinledikleri şarkıyı saat ekranındaki kalp simgesine basarak kolay bir şekilde listelerine atabilecekler.

Bu noktada hareket esnasında bile beğenilen bir parça kolay bir şekilde listeye eklenmiş olacak. Diğer yandan uygulama sayesinde ses sistemi veya bir bluetooth hoparlöre Spotify Connect ile kolay bir şekilde bağlanarak müzik kontrollerini saat üzerinden gerçekleştirmeye devam edecekler. Wear OS işletim sistemi için yayınlanan Spotify uygulamasının özellikleri şuan için bu kadar olurken, Google’un yeni güncelleme ve geliştirmeler ile beraber Spotify’ın uygulama desteğini genişletmesi ve yeni özellikler dahil etmesi bekleniyor. Bakalım bu yeni uygulama ne kadar beğenilecek göreceğiz.  


İlgili uygulamalar
Spotify'ın şarkı indirme limiti arttıSpotify'ın şarkı indirme limiti arttı
Spotify'a cinsiyet ayrımcılığı suçlamasıSpotify'a cinsiyet ayrımcılığı suçlaması
Spotify sanatçıların şarkılarını doğrudan platforma yüklemesine izin veriyorSpotify sanatçıların şarkılarını doğrudan platforma yüklemesine izin veriyor

PAYLAŞ