Spotify Hesaplarının Bazılarında Şifre Sıfırlama Sorunu Yaşandı - Haberler - indir.com

Spotify Hesaplarının Bazılarında Şifre Sıfırlama Sorunu Yaşandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-23 18:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

En popüler çevrimiçi müzik dinleme platformu olan Spotify hakkında önemli bir gelişme yaşandı. Öyle ki birçok kullanıcıya hesap şifreleri ile alakalı e-postalar gönderildi. Spotify kullanıcılarının almış olduğu maillere göre hesaplarında şüpheli bir hareketin olduğunu ve Spotify şifre sıfırlama isteği ile tekrar gündeme geldi. Piyasanın Apple Music ve Spotify gibi önde gelen müzik platformları, çeşitli dezavantaj ve avantajlar ile sıkı bir rekabet içerisinde olmaya devam ediyorlar. Bu alanda Spotify tarafından bazı kullanıcıların şifreleri sıfırlandı. Hesap şifreleri sıfırlanan Spotify kullanıcıları ise bu durumdan bir e-posta ile haberdar oldular.

Spotify Hesap Şifreleri Sıfırlandı

Kullanıcılara ise şifre sıfırlama sebebinin şüpheli etkinlik sebebiyle gerçekleştiği açıklaması yapıldı. Hesap şifreleri ile alakalı e-postalar alan kullanıcılar durumu Twitter üzerinden bildirdiler. Hesaplarında şüpheli etkinlik algılanan kullanıcıların çoğunluğu kısa süre içerisinde belli oldu. Konu hakkında ise Spotify sözcüsü Peter Collins tarafından bir açıklama yapıldı. Buna göre uygulamada sahtecilik faaliyetleri ile alakalı mücadeleler için bazı bakımların olması gerektiğini belirtti. Bu sebeple ise bazı kitle kullanıcıların şifrelerinin sıfırlandığı ve iletişime geçildiği belirtiliyor. Kullanıcıların kendilerini koruması için ise bilgilerini farklı hizmetler de aynı içeriklerle kullanmamaları gerektiği uyarıldı.

E-posta ile şifre sıfırlama iletisi alan kullanıcıların bazılarının özgün şifre bazılarını ise aynı şifreyi farklı yerlerde de kullandığı ortaya çıkmış oldu. Bakalım bundan sonraki süreç nasıl işleyecek göreceğiz.  




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ