Spotify Hesabınıza Diğer Servislerden Müzik Aktarımı Nasıl Yapılır? - Haberler - indir.com

Spotify Hesabınıza Diğer Servislerden Müzik Aktarımı Nasıl Yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-12 16:02:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

Dünyanın en popüler müzik dinleme servisi olarak karşımıza çıkan Spotify, herkesin müzik dinleme konusunda ilk adreslerinden biridir. Geniş kapasitesi ve kullanım kolaylığı ile kullanıcılara sorunsuz bir kullanım sunmayı başaran Spotify, zengin içerikleri ile kullanıcıların istekleriniz karşılamaktadır. Birçok kişi tarafından tercih edilen Spotify uygulamasının alanını genişletmek adına Spotify üzerindeki müzik listenize diğer müzik listelerinden veri aktarmak imkansız değildir. Müziklerin sadece plak, kaset ta da CD aracılığı ile dinlendiği dönemler oldukça geride kaldı. Eskiden müzik dinlemek için birçok işlem yapmamız gerekirken şu an için bu şekilde bir durum söz konusu değildir. Gelişmiş düzeyde akıllı cihazlara sahipseniz internet bağlantınız sayesinde dilediğiniz online içerik platformunda müzik dinleyebilirsiniz. İnternet paketiniz ne kadar yüksek olursa müzik dinlemek de o kadar kolay olacaktır. 

Spotify servisi ülkemizde 2013 yılından bugüne kullanılıyor. Spotify'ın ücretli ve de ücretsiz hesaplar aracılığı ile faydalanan birçok kişi vardır. Spotify'ın geniş bir kapasiteye sahip olması kullanıcı kitlesini de artırmaya yetecek düzeydedir. Spotify uygulamasını uzun süredir aktif olarak kullanıyorsanız ya da Spotify'a yeni geçiş yaptıysanız bir önceki çakma listenizde yer alan şarkıları kolaylıkla Spotify hesabınıza aktarabilirsiniz. Burada seçim yapmak size kalmış bir durumdur. Bu şekilde Spotify hesabınızın içeriklerini daha da artırmış olacaksınız. Müzik dinlemek için geniş kitlelerin kullandığı ve milyonlarca sanatçının albüme anında sahip olmanıza imkan tanıyan Spotify, şu an için halen kullanılmaya devam etmektedir. Burada önemli olan uygulamanızı kendi tercihleriniz doğrultusunda özelleştirebiliyor olmanızdır. Uygulamanızı kendi tercihleriniz doğrultusunda daha da fonksiyonel hale getireceksiniz. 

Spotify'a diğer servislerden müzik aktarmak

Spotify uygulamasında özel bir çalma listesi oluşturarak diğer müzik servislerinizde yer alan müzikleri aktarmak için Tune My Music aracından faydalanabilirsiniz. Yani diğer müzik servislerinde bulunan şarkılarım gidecek diye üzülmenize gerek yoktur. Tune My Music aracını kullanarak diğer serviste bulunan müziklerinizi Spotify hesabınıza aktarabilirsiniz. Online içerik platformu olarak çalışan Tune My Music, YouTube, Apple Music, Deezer, Google Play Music, Tidal, Groove, Pandora ve bununla beraber daha birçok içerik platformu ile uyumlu bir şekilde çalışmaktadır. İlk aşamada müzik listesinin aktarımına değinmiş olsak da Tune My Music akışı servisi sayesinde müzik dinleme platformları arasında veri aktarımı yapmak mümkündür. Aktarım işlemine geçiş yapmadan önce öncelik olarak hangi servis üzerinden Spotify uygulamasına aktarım yapacağınızı belirlemeniz gerekiyor.

Spotify uygulamasına aktarmak istediğiniz müzik listesinin bağlantısını kopyalayın ve Tune My MUsic aracına yapıştırın. Uygulama içerisinde yer alan listelerin URL'sini paylaşma seçeneklerini elde edebilirsiniz. Aktarım yapma işlemi sadece Spotify için geçerli değildir. Uyumlu olan birçok uygulama üzerinden veri aktarma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Burada seçim elbette ki size bırakılmış durumdadır. Spotify kullanmaktan geri kalmıyorsanız elbette ki Spotify'ı tercih etmekte fayda vardır. Tune My Music oynatma listesi aktarımını otomatik olarak gerçekleştirerek size birbirinden farklı kolaylıklar sunacaktır. Sizde müziklerinizin gitmesini istemiyorsanız uygulamalar arası yedekleme yapabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ