Spotify erişim sorunuyla gündemde - Haberler - indir.com

Spotify erişim sorunuyla gündemde

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-16 13:25:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz gün büyük bir erişim sorunuyla gündeme gelen Google’ın ardından bugünde Spotify kullanıcıları benzer bir sorunu yaşıyor.

Spotify kullanıcıları bugüne dek alışık olmadıkları bir sorunla karşı karşıya kaldı. Bazı bölgelerde kullanıcılar uygulamaya hiçbir şekilde erişim sağlayamıyorken, bazı bölgelerde ise sorunu sadece birkaç kullanıcı yaşadığını dile getirdi. Yaklaşık bir saat önce başlayan erişim sorunu kullanıcıların sosyal medyadan tepki göstermesine neden oldu. Uygulamalarda son dönemlerde sıklaşan erişim problemlerinin yoğun kullanımdan kaynaklanıyor olması oldukça muhtemel gibi görünüyor.

Spotify Premium ücretsiz kampanya sunuyorSpotify Premium ücretsiz kampanya sunuyor

Spotfiy'a hangi bölgelerde erişilemiyor?

Avrupa bölgesi başta olmak üzere birçok Spotify kullanıcısı uygulamaya erişemediklerini bildiriyor. Türkiye’de de bazı kullanıcıların karşı karşıya kaldıkları sorun hakkında hem sosyal medyada hem de Downdetector.com üzerinden bildirmeleriyle detaylanmaya başladı. Sorun şimdilik yoğunluklu olarak bölgesel bazlı gibi görünüyor. Spotify’a yoğunluklu erişim sorunu yaşanan bölgelerin haritası ise şöyle;

Spotify günlük ve haftalık abonelik sistemleri için harekete geçti

Ülkemizde de meydana gelen bu sorunun henüz neden kaynaklandığı bilinmiyor. Twitter'da yapılan paylaşımlara göre Spotify kullanıcıları, mevcut sorun nedeniyle çalma listelerine erişim sağlayamıyorlar. Bazı kullanıcılar ise uygulamayı açtıklarında yükleme ekranında takılı kaldıklarını belirtiyor. Spotify’den konu hakkında henüz resmi açıklama gelmemiş olsa da, şirketin sorunu çözmek için uğraştığı düşünülüyor.


İlgili uygulamalar
Telefondaki diğer müziklerde Spotify'da dinlenebilecekTelefondaki diğer müziklerde Spotify'da dinlenebilecek
Spotify'a telefondaki diğer müzikleri dinleme özelliği nasıl çalışacak?Spotify'a telefondaki diğer müzikleri dinleme özelliği nasıl çalışacak?

PAYLAŞ