Spotify Doğrudan Akış Ve İndirmeleri Destekliyor - Haberler - indir.com

Spotify Doğrudan Akış Ve İndirmeleri Destekliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-13 15:00:15
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Spotify tarafından yapılan son açıklamaya göre doğrudan akış ve indirme konusunda giyilebilir teknolojiler için yeni fırsatlar sunulacak.

Samsung tarafından Galaxy Watch 4 serisinin ve Google'ın yeni Wear OS sürümünün piyasaya sunulması, giyilebilir teknolojilerde yer alacak yeni özelliklerin de öğrenilmesini sağladı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Spotify tarafından yapılan yeni resmi açıklama ile birlikte Wear OS uygulaması için yeni bir güncellemenin sunulduğu belirtildi. Wear OS sürümü duyurulmasının hemen ardından yaşanan bu gelişme, özellikle yeni işletim sisteminin kullanıldığı modelleri satın almak isteyenlere de daha iyi bir Spotify deneyimi sunacak. Bu doğrultuda ilk olarak Galaxy Watch 4 modelini satın alacak kullanıcılar tarafından test edilebilecek yine özellikler, doğrudan akış ve indirme özelliklerinin desteklenmesi ile akıllı saatlerdeki mevcut Spotify kullanımını daha basit ve keyifli hale getirecek. 

Wear OS İle Akıllı Telefon Bağımlılığı Azalıyor!

Giyilebilir teknolojiler için yapılan mevcut değişikliğin en önemli avantajı ise akıllı telefon bağımlılığının daha da azaltılmış olması. Daha önce Apple tarafından geliştirilen akıllı saat modellerinde de görülen özellik, herhangi bir telefon kullanımı olmadan kullanıcıların müzik akışı hizmetlerinden yararlanmasını ve istediği şarkıları akıllı saatlere indirmesini sağlıyor. Konu ile ilgili şirket resmi blog sayfası üzerinde yapılan açıklama ve tanıtım ise şu şekilde; "Önümüzdeki haftalarda Spotify kullanıcıları Wear OS çalıştıran akıllı saatleri ile en sevdikleri çalma listelerini, albümleri ve podcast'leri çalabilecekler. Spotify'ı bileğinize takarak koşmak, dans etmek, alışveriş yapmak, yemek pişirmek ve sosyalleşmek için daha özgürsünüz ve aynı anda müziğinizi ve podcast'lerinizi kontrol ediyorsunuz. Ayrıca, en çok istenen özelliklerden birini sunmaktan heyecan duyuyoruz. Kullanıcılarımız tüm favori müziklerinizi ve podcast'lerinizi akıllı saatinize indirebilecek."

Spotify Yeni Özelliğindeki Gereksinimler Neler?

Şirket blog yazısı dahilinde yeni özelliğin kullanılması için gereken bazı teknik gereksinimlere de yer verdi. Buna göre kullanıcıların mevcut özellikleri kullanabilmesi adına en az Wear OS 2.0 sistemine sahip olması gerekiyor. Kullanıcılar kesintisiz ve sorunsuz bir deneyim için kulaklıklarını akıllı saati ile eşleştirmesi, mevcut özellikten yararlanılması için yeterli olacak. 





PAYLAŞ