Spotify çalma listesini YouTube Music'e aktarmak - Haberler - indir.com

Spotify çalma listesini YouTube Music'e aktarmak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-06 17:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

Yeni müzik akışı hizmetleri geliştirildiğinde bunlar arasında geçiş yapmak oldukça kolaydır. Müzik dinlemek şüphesiz her kullanıcı için vazgeçilmez bir eğlencedir. Yeni geliştirilen müzik akışı hizmetleri arasında geçiş yapmak sandığınızdan çok daha kolaydır. Bununla beraber oynatma listelerini aktarmakta bir o kadar kolaydır. Spotify'da yer alan tüm çalma listelerini ve diğer müzik tercihlerinizi YouTube Music platformuna sadece bir kaç adımla aktarabilirsiniz. 

Spotify içeriklerini YouTube Music'e aktarmak

Çalma listelerini Spotify platformundan YouTube Music uygulamasına sadece bir kaç dakika içerisinde aktarmanıza izin verecek bazı hizmetler ve uygulamalar vardır. Bu konuda tercih edeceğiniz uygulamalar arasında en iyisi ise PlayList Buddy'dir.

YouTube Music'le rekabet içinde olan Spotify kullanıcı sayısını açıkladı!YouTube Music'le rekabet içinde olan Spotify kullanıcı sayısını açıkladı!

Playlist Buddy

Playlist Buddy uygulaması ücretsiz olarak kullanılır. Fakat uygulama içerisinde reklam destekli web hizmeti durumu söz konusu olup bu reklamlar pop-up reklamlardır. Spotify platformunda yer alan çalma listelerinizi YouTube Music uygulamasına aktarırken içeriklerin kapaklarını da görürsünüz. Playlist Buddy uygulaması tamamen bu görev için inşa edilmiş olup içerikleriyle kullanıcıların işini kolaylaştırmaktadır. Şu an için site farklı uygulamaları desteklemiyor. 

Web sitesini ziyaret edin ve Spotify'ınızda oturum açın.

Sol tarafta tüm çalma listelerini göreceksiniz. Bir veya daha fazlasını seçin ve Google hesabınızla YouTube'da oturum açın.

İçeri girdikten sonra Çalma Listesini Dönüştür adlı yeni bir düğme göreceksiniz. Üstüne tıklayın.

İşlem sürerken, ekranın altında birkaç reklam göreceksiniz. Sitenin açık kalmasını sağlamanın bir yolu.

İşlem tamamlandığında, YouTube Müzik'te Spotify çalma listenizle karşılaşacaksınız. Bu şekilde sorunsuz bir şekilde kullanım elde edebilirsiniz. 

 


YouTube Music kullanıcılarının kendi müziklerini yüklemesine izin verecek!YouTube Music kullanıcılarının kendi müziklerini yüklemesine izin verecek!
Spotify'ın çocuklara özel müzik uygulaması Spotify KidsSpotify'ın çocuklara özel müzik uygulaması Spotify Kids
YouTube Music'te şarkı sözü entegrasyonu nasıl yapılır?YouTube Music'te şarkı sözü entegrasyonu nasıl yapılır?

PAYLAŞ