Spotify çalma listesi hazırlayabileeğiniz 5 internet sitesi - Haberler - indir.com

Spotify çalma listesi hazırlayabileeğiniz 5 internet sitesi

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-22 20:04:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

Dünyanın birçok bölgesinde kullanılan ve hâlihazırda en çok tercih edilen çevrimiçi müzik dinleme platformu Spotify için dilediğiniz zaman özel çalma listesi hazırlayabilirsiniz. Yazımızda Spotify için kendinize özel çalma listesi hazırlayabileceğiniz birbirinden farklı internet sitesinden bahsedeceğiz. Akıllı cep telefonların her zamankinden daha da gelişim göstermesi ile beraber hayatımıza farklı sektörlerde dahil oldu. Özellikle de internet kullanımının artması çeşitli ihtiyaçları karşımıza çıkardı. Bunun üzerine çalışma yapan geliştirici şirketler cep telefonların daha fonksiyonel olması adına çeşitli uygulamalar üzerinde çalışmaya başladı. Bu uygulamaların en çok dikkat çekenleri ise elbette ki online müzik dinleme platformları oldu.

Söz konusu online müzik dinleme platformları arasında yer alan Spotify, zengin özellikleri ile kullanıcıların gönlünü fethetmiş gibi gözüküyor. Uygulamaya mağazasına baktığımızda online müzik dinleme platformu şeklinde geliştirilen yüzler uygulama vardır. Fakat bunların arasından sıyrılmayı başaran Spotify uygulaması, hem kullanımı hem de sunduğu özellikler ile beraber kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Spotify’ın yanı sıra Apple Music, Amazon Music ve YouTube Music uygulamaları da online müzik uygulamaları arasında en çok beğenilenlerden. Bu uygulamalarda oldukça beğenilse de bunların arasında en çok tercih edileni elbette ki Spotify. Söz konusu bu uygulamayı daha fonksiyonel hale getirmek için aşağıda sunacağımız içeriklerden faydalanabilirsiniz.

Android kullanıcıları isyan etti, kaldırılan Spotify özelliği geri geliyorAndroid kullanıcıları isyan etti, kaldırılan Spotify özelliği geri geliyor

Moodify

Moodify, online müzik dinleme platformu Spotify hesabınıza bağlı olarak çalışan özel bir internet sitesidir. Moodify gelişmiş yapısı sayesinde belirlemiş olduğunuz kriterler doğrultusunda özel bir çalma listesi oluşturmanızı sağlar. Şöyle ki, Spotify üzerinden sıklıkla dinlemiş olduğunuz şarkı, şarkıcı ve müzik türlerini takip ederek çalma listeniz buna göre ayarlayacaktır.  Siz uğraşmadan size özel çalma listesi hazırlayan Moodify sitesi, Spotify kullanımınızı daha da fonksiyonel hale getirmenizi sağlayacak.

Siteyi kullanmak için yapmanız gereken tek şey, siteye giriş yapmak ve ana sayfanın üst kısmında yer alan değişen ögelerini dilediğiniz gibi ayarlamak olacak. "Search artists or track for recommendation seed" yazan bölüme dilediğiniz şarkıcının veya şarkının adını girmek. "CREATE PLAYLIST" butonuna tıkladığınızda size özel hazırlanmış olan yeni çalma listeniz Spotify hesabınıza anında yüklenecek.

MagicPlaylist

Şarkıcılardan ziyade daha çok şarkıları değerlendirerek çalma listesi hazırlayan MagicPlaylist sitesi de Spotify hesabınızı daha fonksiyonel hale getirebilirsiniz. Bu duruma örnek vermek gerekirse, son zamanlarda dilemeye doyamadığınız bir şarkı varsa, Spotify hesabınıza internet sitesi üzerinden giriş yaptıktan sonra “Type a song tittle” yazısının yer aldığı kısma söz konusu bu şarkıyı yazın ve sitenin sizin için özel olarak bu şarkıya benzer şarkıların listesini hazırlamasına izin verin. MagicPlaylist tarafından hazırlanan bu liste, belirlemiş olduğunuz şarkıya benzer olacak. Bu özelliğin yanı sıra sitenin dikkat çeken bir diğer özelliği ise, MagicPlaylist tarafından hazırlana çalma listesi üzerinde oynama yapabiliyor olmanızdır. Şöyleki site üzerinden 1 saatlik bir çalma listesi oluşturabildiğiniz gibi aynı zamanda 3 saatlik çalma listesi oluşturmanız da mümkündür. Hazırlanmış olan bu çalma listesine kendinize özel isim vermenizde mümkündür.

Discover Quickly

Spotify bünyesinde göre yapan iki kişi tarafından hazırlanan Discover Quickly sitesi Spotify uygulamasını daha da fonksiyonel hale getirmenizi sağlayacak seçenekler sunuyor. Şöyle ki Discover Quickly uygulaması ile beraber yeni şarkıları keşfedecek ve bu şarkıların kısa hallerini dinleyerek çalma listenize eklemek isteyip istemediğinize karar vermenizi sağlayacak. Bu konu hakkında yapmanız gereken adımlardan biri, söz konusu bu siteye Spotify hesabınıza siye üzerinden giriş yapmak olacak.


İlgili uygulamalar
Spotify iOS özelliği sonunda Android’e geliyorSpotify iOS özelliği sonunda Android’e geliyor
Spotify kullanıcılarına müjde! İstediğiniz müzikleri Snapchat'te paylaşabileceksinizSpotify kullanıcılarına müjde! İstediğiniz müzikleri Snapchat'te paylaşabileceksiniz
Spotify’den aile paketi önlemi!Spotify’den aile paketi önlemi!

PAYLAŞ