Spotify Artık Ücretsiz - Haberler - indir.com

Spotify Artık Ücretsiz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Online müzik uygulamaları arasında popüler olarak kullanılan Spotify, ücretli olan mobil uygulamalarını bugünden itibaren ülkemizde de ücretsiz yaptı.

Spotify CEO ve Kurucusu Daniel Ek'in New York'ta gerçekleştirdiği ve canlı yayınlanan basın toplantısında yaptığı konuşmada, bugünden itibaren Spotify'nin ücretsiz olarak mobil, tablet ve masaüstü bilgisayarlarda kullanılabileceğini söyleyerek dünyanın tüm müziklerine ücretsiz olarak erişebileceklerini duyurdu. Ayrıca global büyüme stratejisine paralel olarak müzik servisinin Avrupa ve Latin Amerika dahil olmak üzere yarından itibaren 20' den fazla ülkede de kullanıma açılacağını sözlerine ekleyen Daniel Ek, servisin dünya üzerindeki pazar sayısının 55' e çıkacağını da belirtti.

Ülkemizde dahil olmak üzere tüm dünyada müzik servisini ücretsiz olarak kullanıcılara sunmaya başlayan Spotify, rock efsanesi Led Zeppelin'e ai olan kataloğu Spotify üzerinden müzikseverlerin erişimine açmış durumda olduğunu da buradan duyuralım.

Spotify müzik servisinin mobil uygulamalarını iOS ve Android cihazlarınıza indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

iOS için Spotify uygulaması

Android için Spotify Uygulaması





PAYLAŞ