Spotify Android ile Artık Çalma Listeleri Düzenlenebilecek - Haberler - indir.com

Spotify Android ile Artık Çalma Listeleri Düzenlenebilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-02 14:01:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çevrimiçi müzik dinleme servisleri arasındaki rekabet tüm hızıyla sürerken şimdi ise bu isimlerden olan Spotify cephesinden yeni bir hamle geldi. Servis kullanıcılarına kapsamlı bir şekilde destek versede bu destek tüm platformlar için aynı şekilde işliyor diyemeyiz. Bu noktada Spotify Android ve iOS uygulamaları arasında bazı özellik farkları yer alıyor. Ancak şimdi gelen güncelleme ile platformlar arasında yer alan bazı önemli özellik farklarının eşitlenmesi bekleniyor. Android kullanıcılarını yakından ilgilendiren bu güncellemede beklenen özellik nihayet Spotify'a eklenmiş olacak.

Artık bu noktada uygulama üzerinden çalma listeleri kullancıılar tarafından düzenlenebilecek. Bildiğiniz üzere Android kullanıcıları bu çalma listelerini kendi zevklerine göre düzenleyemiyorlardı. Artık Spotify Android ile şarkıların sırası kullanıcılar tarafından diledikleri gibi düzenlenebilecek. Oldukça basit ve küçük olan bu yeni özelliğin uzun zamandır iOS uygulamasında aktif olduğu biliniyor. Şirket tarafından yapılan açıklama ile artık bu özelleştirmenin Android kullanıcıları tarafından da kullanılabileceği belirtilmiş oldu.

Spotify topluluk forumu üzerinden şu açıklamalar dile getirildi; 'Hâli hazırda ekiplerimizin bu fikir üzerinde çalıştığını belirtmekten mutluluk duyuyoruz. Android uygulamamızın yeni sürümünde bu özelliği küçük bir kullanıcı grubuna açacağız.' Bu yeni özellik için Android kullanıcılarının birkaç aylık bir süre daha bekleyecekleri ifade edilirken bu güncellemeler ile beraber iOS ve Android arasındaki farkların yakın zamanda tamamen kapatılacağı dile getiriliyor. Bakalım bu yeni özellik Android kullanıcıları tarafından ne derece ilgi görecek göreceğiz.





PAYLAŞ