Spotify Adcolony İşbirliği ile 3 Yeni Ürün Duyurdu - Haberler - indir.com

Spotify Adcolony İşbirliği ile 3 Yeni Ürün Duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-20 18:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Uygulama

Spotify, günümüzde dünya çapında en çok tercih edilen müzik dinleme uygulamalarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça popüler olan platformun, Türkiye reklam satış haklarının sahibi AdColony'ye ait. Kısa bir süre önce bu iki şirket bir işbirliğine imza attıklarını duyurdu. AdColony ve Spotify'ın global ofisin üst düzey yöneticileri tarafından işbirliği kapsamında müzik severler için 3 yeni ürünün çıkacağı müjdesi verildi.

Spotify, kullanıcılarının zevkine göre 2 milyondan fazla çalma listesi sunuyor. Platformun en son 170 milyon aylık aktif kullanıcısı olduğu veriler arasında. Türkiye bazında bakıldığında, bir kullanıcı ortalama 148 dakika müzik dinliyor ve bu oran Türkiye'nin Spotify'ı en çok kullanan ülkeler arasına girmesini sağlıyor. Milyonlarca kullanıcısını göz ardı etmeyen Spotify, şimdi AdColony ile kullanıcılar ve reklamverenler arasındaki etkileşimi arttıracak 3 yeni ürününü duyurdu. Adcolony'nin EMEA bölgesinden sorumlu CEO'su ve aynı zamanda Spotify Türkiye reklam satış temsilcisi Volkan Biçer, işbirliği hakkında şunları söyledi; Kullanıcıların vakitlerinin çoğunu geçirdiği Spotify, reklam verenlerinde hedef kitlelerine erişmek için önde gelen tercihlerinden. Yeni duyurulan Sponsored Playlist ve Branded Playlist ürünlerine yoğun talep olacağına inanıyorum.'

Spotify ve Adcolony işbirliği ile platforma gelen 3 yeni ürün

  1. Sponsored Playlists

Spotify üzerinde, spor için, ruh halinize göre ve birçok farklı kategoride çalma listeleri bulunuyor. Bu çalma listeleri, markaların sahiplenmesine açıldı. Takipçisi çok olan çalma listelerine, sponsor olunabilecek. Böylece markalar, milyonlarca kişi tarafından kullanılan platformda görünür olma şansı yakalayacak.

  1. Branded Playlists

Branded Playlists ile markalar hedef kitlelerine özel olarak çalma listeleri hazırlayabilecekler. Çalma listeleri Spotify DJ'leri tarafından oluşturulacak ve markanın hem ruhuna hem de kampanyasına uygun müzikler yer alacak. Liste içerisinde markaya özel görseller ve açıklamalar yer alacak. Listeler markaların web sitelerinde ve sosyal medya hesaplarında da paylaşılabilecek. Böylece markalar büyük bir kitleye hitap edebilmiş olacak.

  1. Ölçümlenebilir Audio, Display ve Video Reklamlar

Spotify, platform üzerinde yapılan reklam çalışmalarının ölçümlenebilmesi imkanını sunacak. Audio ile de display ve video reklam seçenekleri ile reklam verenin kitlelere her an ulaşabilmesine yardımcı olacak.





PAYLAŞ