Spotify abonelik ücretlerine zam yapıyor - Haberler - indir.com

Spotify abonelik ücretlerine zam yapıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-03 17:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Dünyanın en çok kullanılan müzik dinlene servislerinden Spotify, ülkemizde uzun bir süredir beğenilerek kullanılıyor. Apple Music ve YouTube Premium ile rekabet içerisinde olan bu servisler, pazarın lider konumunda yer alıyor. Fakat son olarak elde edilen bilgilere göre Spotify tarafından Türkiye için zam kararı alınmış gibi gözüküyor. Spotify tarafından uygulanacak olan bu zam, şu an için sadece aile paketleri için geçerli olacak. Gelecek günler içerisinde diğer paketler için de zam yapılıp yapılmayacağı ise henüz bilinen bir durum değildir. 

Spotify aile paketine zam geliyor

Alınan bu yeni kararın ardından, aile paketlerinin fiyatı 26.99 TL yerine 29.99 TL olacak. Aile paketlerinin yeni fiyat üzerinden faturalanması ise Mart ayından itibaren başlayacak. İsveç merkezi olan müzik dinleme platformu tarafından yapılan açıklama ile beraber Türkiye'deki diğer paketler ile ilgili herhangi bir fiyat değişikliğinin yapılmadığı dile getirildi. 

Spotify'a telefondaki diğer müzikleri dinleme özelliği nasıl çalışacak?Spotify'a telefondaki diğer müzikleri dinleme özelliği nasıl çalışacak?

Spotify tarafından alınan zam kararının ardından fiyatı artmış olan tarifenin 1 Şubat tarihinden itibaren geçerli kılındığı, faturalandırılmanın ise Mart ayı içerisinde başlayacağı da belirtildi. Fiyatların artmasında ise kur üzerinden meydana gelen değişiklikler, şirket politikaları ve hizmetlerin fiyatlarının artması gibi daha birçok sebep vardır. Çevrimiçi müzik dinleme platformları arasında rekabet arttıkça, büyük sanatçılar için ödenen ücretlerde de artış yaşandı. İsveçli şirket pazarın lideri konumunda olsa da Apple Music ve YouTube Premium gibi çok ciddi rakipleri var. Aile paketlerinin fiyatlarının artması nasıl bir tepki alır şu an için merak konusudur. 

 


İlgili uygulamalar
Spotify günlük ve haftalık abonelik sistemleri için harekete geçtiSpotify günlük ve haftalık abonelik sistemleri için harekete geçti
Spotify erişim sorunuyla gündemdeSpotify erişim sorunuyla gündemde
Spotify konsol sürümünde en çok dinlenenlerSpotify konsol sürümünde en çok dinlenenler

PAYLAŞ