Spotify 2019 Kişisel Özeti ile Yılı Hatırlamaya Var Mısın? - Haberler - indir.com

Spotify 2019 Kişisel Özeti ile Yılı Hatırlamaya Var Mısın?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-05 12:00:03
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Dünyanın en fazla kullanılan müzik dinleme uygulaması Spotify, 2019 yılında sevdiği müzikleri ve podcastleri dinlemek isteyen ve yeni favorilerini keşfetmek isteyen kullanıcıları ağırlamaya devam etti. Peki 2019 yılı siz kullanıcılar için nasıl geçti. Her yılın sonunda olduğu gibi bu yıl da Spotify sizler için yılın özetini oluşturdu. Yıla şöyle bir bakmak ve kendi "en"lerinizi keşfetmek için Spotify 2019 Kişisel Özeti (Wrapped) verilerine göz atabilirsiniz.

Spotify, podcast'leri yeni bir çalma listesinde sunuyorSpotify, podcast'leri yeni bir çalma listesinde sunuyor

Spotify bu yıl sadece Kişisel Özet deneyimini sunmakla kalmayarak son 10 yılın dinleme geçmişini On Yıllık Özetim opsiyonu ile kullanıcılara sunuyor. Bu sayede kullanıcılar, 2019 ve on yıl boyunca en çok dinledikleri ve keşfettikleri şarkı, albüm, sanatçı ve podcast yayınlarını tekrar görebilecek. 2019 yılında en çok dinlenen favori sanatçı kimdi? Yılın her mevsiminde en çok tercih ettiğiniz şarkı hangisiydi? Spotify Kişisel “Özeti” için daha fazla bilgiye ulaşmak ve kendi özetinizi görmek için Spotify’ın blog sayfası For the Record ‘daki paylaşıma bakabilirsiniz.

Sonrasında ise arzu ederseniz kişiselleştirilmiş çalma listesi üzerinden favori sanatçı ve albümlerinizi görebilir ya da bu yıl Spotify'da en çok tercih ettiğiniz şarkılıara buradan, 10 yıllık verilere ise buradan göz atabilirsiniz! Ayrıca Kişisel 2019 “Özeti” (Wrapped) paylaşım kartınız ile sonuçlarınızı Instagram, Twitter, Snapchat ve Facebook üzerinden kolayca paylaşabilirsiniz.


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ