Spor Yapmaya Motive Eden iOS Uygulaması: Parqr - Haberler - indir.com

Spor Yapmaya Motive Eden iOS Uygulaması: Parqr

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

6 ay gibi kısa bir sürede geliştirilerek Apple App Store'da yerini alan 'Parqr', her yaştan kullanıcıya hitap eden ve kişilerin fitness alışkanlıklarını değiştirecek türden bir motivasyon uygulamasıdır.

Ankara'nın Girişimcilik Merkezi GARAJ'ın hızlandırıcı programının girişimcileri arasında yer alan Onur BAYKAL ile Beren CEYLAN'ın tasarımı ile ortaya çıkan Parqr, spor yapan tüm iOS kullanıcıları için geliştirilmiş ve spor esnasında harcanan kalori miktarı ile spor süresini göstermekle beraber başarılarınızı da madalya ile ödüllendiren bir uygulamadır.

Parqr Uygulaması indir

Sade tasarlanmış arayüzü ve eğlenceli yapısı ile sıradan sağlık-spor uygulamalarından bir adım önde olan Parqr'de kask, spor ayakkabı, yüzme ve spor salonu aktivitelerini bulabilir, uygulamanın sağladığı oyunda kalmak içinde sürekli aktif olabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile de yarış yapabilmenize olanak sağlayan uygulama sayesinde arkadaşınız ile aynı rotada koşabilir, çevrenizdeki yeni rotaları keşfedebilir ve onlara meydan okuyabilirsiniz.

Ayrıca sosyal ağ entegrasyonuna da sahip olan Parqr ile elde ettiğiniz başarıları arkadaşlarınız ile paylaşarak kendinizin ne kadar sportmen, yenilmez ve hızlı olduğunuzu onlara gösterebilirsiniz.

Eğer düzenli olarak spor aktivitelerinde bulunuyorsanız tamamen yerli üreticiler tarafından geliştirilmiş spor yapmaya motive eden Parqr uygulamasıücretsiz olarak aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iOS cihazınıza indirebilir ve Parqr Tanıtım Videosu'nu izleyerek uygulama hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.




Parqr Tanıtım Videosu


PAYLAŞ