Spor Severleri Hedefleyen Fossil Sport Smartwatch Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Spor Severleri Hedefleyen Fossil Sport Smartwatch Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-09 12:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Saat modelleri ile ünlü isim olan Fossil’in yeni spor tutkunlarına özel modelleri tanıtıldı. Snapdragon 3100 işlemcisine sahip olarak gelen bu akıllı saatler kullanıcıları için duyuruldu. İşletim sistemi tarafından yeniden tasarlanmış olarak gelen Wear OS’a sahip bu yeni akıllı saat Fossil Sport Smartwatch olarak isimlendiriliyor. 6 farklı renk seçeneğine sahip olarak gelen bu yeni saatin iki farklı versiyonu bulunuyor. Bu iki farklı model 41mm ve 43 mm olarak farklı boyutlandırma seçeneğine sahip durumda. Kasa noktasında suya dayanıklı bir gövdeye sahip bu modelde kalp ritmi sensörü de bulunan özellikler arasında yer alıyor. Cihazların pil kapasitesinin ise 350 mAh olduğunu ve tam dolu bir pil ile 1 güne yakın bir kullanım deneyimi sunduğunu belirtelim.

Fossil Sport Smartwatch

Fossil Q Venture HR ve Q Explorist HR modellerini tanıttıFossil Q Venture HR ve Q Explorist HR modellerini tanıttı

Model sahip olduğu 350 mAh batarya ile pil tasarrufu modu ile 2 güne kadar bir performans sergiliyor. NFC ve GPS gibi bağlantı teknolojilerine de sahip olan yeni Fossil Smartwatch modelleri içerisinde Noonlight ve Spotify ön yüklü olarak geliyor. Tam 28 farklı değiştirilebilir kayış seçeneğine sahip olan Sport Smartwatch modelinde ortam ışığı ölçen bir sensör de yer alıyor. Mikrofon ile hoparlör bölümleri de bulunan saat sahip olduğu bluetooth desteği ile mobil cihazlara bağlantı gerçekleştirebiliyor. Fossil’in bu yeni akıllı saat serisi 12 Kasım ile beraber piyasaya sunulacak.

Fossil Sport Smartwatch modeli yurt dışı pazarında 255 dolar fiyat etiketi ile satışta olacak. Modelin hangi ülke pazarlarında yer alıp almayacağı bilinmezken ülkemizde satılıp satılmayacağı da henüz bilinmiyor.


Ünlü Saat Markası Fossil Yeni Akıllı Saatini DuyurduÜnlü Saat Markası Fossil Yeni Akıllı Saatini Duyurdu

PAYLAŞ