Splinter Cell Conviction hayranlarına müjde: Oyun ücretsiz indirilebilir - Haberler - indir.com

Splinter Cell Conviction hayranlarına müjde: Oyun ücretsiz indirilebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-06 17:35:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Ubisoft’un beğenilen oyunu Splinter Cell Conviction ücretsiz olarak sunulmaya başlandı. İşte oyunu indirmek için yapmanız gerekenler. 

Splinter Cell: Conviction indir

Aksiyon türündeki popüler oyunlardan Splinter Cell Conviction, Ubisoft tarafından 30 TL gibi bir üret ile satılıyordu. Alınan karar ile birlikte Splinter Cell Conviction’ın belirli bir süre ücretsiz olarak edinilebileceği açıklandı. Bu açıklamalar ile birlikte Splinter Cell seri hayranları için büyük bir fırsat doğmuş oldu.

Splinter Cell Conviction nasıl indirilecek?

Splinter Cell Conviction için hedef Pazar bu sefer Asya ile sınırlandırıldığından dolayı tüm dünya genelinde oyuna erişim sağlanarak indirilmesi adına VPN kullanılması gerekiyor. Tercih ettiğiniz bir VPN uygulamasını kurarak ülkeler bölümünden Malezya ya da diğer Asya ülkelerinden birisini tercih edin. VPN ayarlarını tamamladıktan sonra Uplay üzerinden oyun sayfasına erişim sağlayın.

Yukarıdaki ekrana ulaştığınızda 02/10 butonuna basın.  Daha sonrasında ise Uplay seçeneğini seçin.

Bu adım sonrasında UPlay üzerinden oyun kurulmaya başlanacaktır.

Splinter Cell Conviction indirme hatalarında neler yapılabilir?

Başarısız VPN bağlantısı ya da tarayıcı çerezleri nedeniyle indirme işlemleri sırasında sorun yaşanabilir. Bu tip durumlarda VPN ayarlarını kontrol etmeniz ya da tarayıcı çerezlerini silmeniz gerekir.





PAYLAŞ