Spider Man'in iki düşmanı daha belli oldu - Haberler - indir.com

Spider Man'in iki düşmanı daha belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-24 17:20:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Çıkış tarihine yavaş yavaş yaklaşılan oyunlardan biri olan Spider Man, oyun severlerin geçtiğimiz yıl duyurulduğundan beri merakla beklediği oyunlardan birisi. Spider Man, bugüne kadar yayınlanan videoları, görselleri ve hakkında verilen bilgilerle oyuncuların ilgisini çekmeyi başardı. Insomniac Games ve Sony işbirliğinde çıkacak olan Spider Man, oyuncularının beklentisini yüksek tutmuş durumda. E32018'de, oyuna dair merak edilen noktalardan birisi olan, oyunda karşılaşacağınız düşmanlar da açıklanmıştı. E3 2018 sonrasında, bu düşmanların arasına Dr. Octopus da eklendi. Şimdi de Spider Man'in iki yeni düşmanı daha belli oldu.

Eylül ayının ilk haftasında oyun severlerin beğenisine sunulacak olan ve PS 4 platformuna özel olarak çıkış yapacak Spider Man'den yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Son elde edeilen bilgiye göre, oyunda Kravel ve Mysterio adıyla iki yeni düşman daha olacak. E32 2018'de açıklanan düşmanları da hatırlarsak, Spider Man'de sizi birçok düşmanın beklediğini söylemek mümkün. Zaten geliştirici ekip, yeni Spider Man için bugüne kadar çıkan en geniş içerikli oyunu sunacaklarını söylemişti. Oyunun ilk çıkışında yer alan içeriklerin yanı sıra, ilerleyen zamanlarda DLC paketleri de gelecek.

Oyunda yer alacak olan düşmanların büyük bir kısmı E3 2018 sunumunda ortaya çıkmıştı. Spider Man oyununda bugüne kadar yer alacağı öğrenilen düşmanların isimleri şöyle; Dr. Octopus, Mr. Negative / Martin Li, Kingpin / Wilson Fisk, Shocker / Herman Schultz, Electro, Rhino, Aleksei Sytsevich, Scorpion, Vulture, Mysterio ve Kravel. Merakla beklenen Spider Man, 7 Eylül 2018 tarihinde PS 4 platformuna özel olarak çıkışını gerçekleştirecek.





PAYLAŞ