Spider-Man Unlimited Yayınlandı (Video) - Haberler - indir.com

Spider-Man Unlimited Yayınlandı (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Marvel çizgi romanlarından fırlamış hissi yaratan aksiyon dolu macera oyunu Spider-Man Unlimited nihayet indirmeye sunuldu. Tamamen ücretsiz olarak mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyuna ait detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Gameloft ve Marvel işbirliğiyle Spider-Man film serisine bağlı kalmadan hazırlanan oyun sonsuz koşu türünde karşımıza çıktı. Oyunda Belalı Altılı adlı New York'ta terör estiren bir çeteyle mücadeleye girerek onları yok etmeye ve geldikleri boyuta geri göndermeye çalışacaksınız.

Spider-Man Unlimited

Bölümler halinde ilerleyen bir hikayeye sahip olan oyunda 50 yıllık Örümcek Adam tarihinden ikonlaşmış karakterleri, çeşitli kötü adamları ve örümcek adama yoldaş olan karakterleri de bulabilirsiniz.

Bugüne kadar karşımıza çıkan 23 farklı örümcek adam türünün de yer aldığı oyunda Kızıl Örümcek Adam, Demir Örümcek Adam, Kozmik Örümcek Adam ve İnanılmaz Örümcek Adam karakterlerini bulabileceğiniz gibi her karakteri görevlerden elde ettiğiniz başarı ve altınlarla güçlendirebilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak Android, iPhone, iPad ve Windows Phone cihazlarınızda oynayabileceğiniz Spider-Man Unlimited oyununu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan Spider-Man Unlimited Oynanış Videosu'nu izleyebilirsiniz.




Spider Man Unlimited Oynanış Videosu


PAYLAŞ