Spider-Man Unlimited, 23 Çeşit Spider-Man'le Geliyor - Haberler - indir.com

Spider-Man Unlimited, 23 Çeşit Spider-Man'le Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Gameloft'un geliştirdiği Spider-Man oyun serisinin son üyesi Spider-Man Unlimited'in Eylül ayında yayınlanacağını yaptığımız haberle sizlere duyurmuştuk. Aldığımız bilgilere göre oyun tam 23 çeşit Spider-Man karakteriyle birlikte gelecek.

Türevlerinden farklı olarak bölümler halinde ilerleyecek bir hikayeye sahip olacağından bahsedilen oyunda 50 yıllık Spider-Man tarihinden ikonlaşmış karakterler, çeşitli kötü adamlar ve yoldaşlar da oyuncuları bekliyor olacak.

Sinister Six adlı düşman çetesiyle mücadele edecek olan Spider-Man'in oyundaki hikayeleri ise tecrübeli bir Spider-Man çizgi roman yazarı tarafından hazırlanmış. Bu sayede de Gameloft, sonsuz koşu türünde geliştirdiği oyunda benzersiz bir hikaye anlatımıyla oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Spider-Man: Unlimited

Hikaye farklılığından başka koşu mekanikleri ve Spider-Man'in kendine has ağ atma mekaniklerinin de bulunacağı oyunda çatılarda koşarken uzun boşluklardan ağ atarak sallanarak ilerlemek gerekiyor. Koşular boyunca farklı düşman karakterleri ile de karşılaşacak olan oyunda basit kontroller sayesinde düşmanlar alt edilebiliyor.

Sinister Six'in asıl elemanlarıyla daha büyük savaşların sinyalini veren Gameloft, Spider-Man Unlimited'ın son önemli özelliği olarak Spider-Man Noir, Iron Spider, Cosmic Spider-Man, Scarlett Spider ve Bombastic Bag-Man gibi tam 23 çeşit Spider-Man karakterinin oyunda yer alacağını açıkladı.

Yaz sonuna doğru ücretsiz olarak iOS ve Android cihazlar için çıkacak olan Spider-Man Unlimited, bir süre sonra Windows Phone'lar içinde çıkış yapacak. 

Spider-Man serisinin bugüne kadar yayınlanmış olan sürümlerini aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla mobil cihazlarınıza indirebilirsiniz. Kaynak: http://tr.ign.com/





PAYLAŞ