Spider Man satışları oldukça yüksek - Haberler - indir.com

Spider Man satışları oldukça yüksek

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-07 14:30:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Oyun dünyasının bu yıl en çok beklediği yapımlardan biri olan Spider Man, bugün itibariyle çıkışını gerçekleştirdi.

Duyurulduğu günden itibaren, oyun dünyasının en çok beklenen oyunları arasına giren Spider Man, oyun severlerle bugün itibariyle buluştu. Spider Man, biraz gecikmeli bir çıkış yapmış olsa da şu anki gidişata bakıldığında, oyuncuların beklediğine değdiği söylenebilir. Geçtiğimiz yıl oyun fuarında yayınlanan videolarıyla oyun tutkunlarını kendisine hayran bırakan ve her haberinin merakla takip edildiği Spider Man, geride bıraktığımız dönemde ön siparişe açılmıştı. Henüz çıkışını bugün gerçekleştiren Spider Man’in, ön sipariş stokları tükendi.

Spider Man'in iki düşmanı daha belli olduSpider Man'in iki düşmanı daha belli oldu

Spider Man’in satış rekorları kırması bekleniyor

Sony imzalıi PS 4’e özel olarak çıkışını bugün gerçekleştiren Spider Man, oyun dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Oyuncu dinamikleriyle, grafikleriyle yayınlanan her videosunda oyuncuları daha da heyecanlandıran Spider Man, ne kadar başarılı olacağını şimdiden göstermiş durumda. 7 Eylül itibariyle çıkışını yapan yapımın, global olarak Amazon stokları tükendi. Satışın devam etmesi için, yeni partilerin gelmesi bekleniyor.

Daha bugün çıkış yapmasına karşın, God of War’un 10 milyon barajına yaklaşmış durumda. İlerleyen günlerde bu satışların daha da artması ve Spider Man’in satış rekorların imza atması bekleniyor. Stokların yenilenmesiyle birlikte, satışlar kaldığı yerden devam edebilecek. Uzun bir süre de en çok satanlar listesinin zirve sahibinin kim olacağı belli gibi görünüyor. Oyunun ülkemizde ne kadar ilgi göreceği de merak konusu.

Spider Man inceleme puanları

Critical Hit: 9/10

GameZone: 9.5/10

NAG: 79/100

Nexus: 9.3/10

SA Gamer: 9.5/10

Eurogamer – Öneriliyor

Easy Allies – 9.5/10

GameInformer – 9.5/10

PlayStation Universe – 9.5/10

God is a Geek – 9.5/10

Gamespot – 9/10

We Got This Covered – 8/10

Slant Magazine – 7/10

Metro – 7/10

Gameblog – 7/10



PAYLAŞ