Spider-Man, Paris İtfaiyesinde göreve başladı! - Haberler - indir.com

Spider-Man, Paris İtfaiyesinde göreve başladı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-03 09:10:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Balkonda yürümeye başlayan küçük bir çocuk aşağı sarkmaya çalışmıştı ancak Mamoudou Gassama, nam-ı diğer Real-time spider-man, çocuğu kurtardı. Daha sonra ise  Mamoudou Gassama, Paris itfaiyesinde yeni görevine başladı.

22 yaşında olan  Mamoudou Gassama, ayrıca belgesiz bir mali göçmen.  Mayıs ayında yaptığı kahramanca çabalardan sonra Başkan Emanuel Macron ile bir toplantıya davet edildi. Bu davetiye sonrasında hem Fransız vatandaşlığı alan Malili   Mamoudou Gassama,  bu toplantının ardından ayrıca İtfaiye servisinden düzgün bir iş teklifi aldığı belli oldu.

Paris İtfaiyesi'nin Gassama da dahil 29 Haziran'daki 24 yeni askerinin bir fotoğrafını tweet atmasıyla gönüllü bir kapasite olarak gördüğü için bu tür teklifleri açıkça kabul etti.

Basın sözcüsü Djeneba Keita CNN'ye verdiği demeçte, yeni başlayanlar Pazar günü yangın servisi ile yeni mevziilerine başladı. Ekip, tweet'e göre gönüllü sivil hizmetini başlattı.

Gassama, 28 Mayıs'ta Paris'in 18. bölgesinde bir apartman bloğunun dört katını ölçmesi 40 saniyeden az sürdüğünde şöhret, övgü ve "Spider-man" takma adını kazandı. Bunun nedeni ise Küçük bir çocuk balkondan sarkıyordu.

Paris İtfaiyesinin sözcüsü, AFP'ye şanslı olduğu gün, 'Fiziksel olarak uyum gösteren ve çocuğu almak için cesareti olan biriydi' dedi.

Çocuğun babası, kurtarma sırasında ne yapıyorsa, hala şokun etkisinden çıkabilmiş değil. Fransız savcı Francois Molins, CNN üyesi sendikaya babanın bakkal alışverişi yaptığını, çocuğu yalnız bıraktığını ve ardından dükkandan ayrıldıktan sonra Pokémon Go oynamaya başladığını söyledi. (Çocuğun annesi o zamanlar aile ziyaretinde idi.)

Baba, "ebeveyn yükümlülüklerini yerine getirememesi" ile suçlanıyor ve şu anda Eylül ayında yapılması planlanan mahkemede suçlu bulunursa iki yıl hapisle karşı karşıya kalabilir.

Bu tarz bir olayla yargılanan baba hem çocuğu için endişeli, hem de kendisi için. Babanın ufacık dalgınlığı küçük bir çocuğun hayatına mâl olabilirdi.

 





PAYLAŞ